esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Ωραια η λευκαδα,Τρομερες παραλιες και αρκετα καλη νυχτερινη ζωη.Πηγα φετος για πρωτη φορα και περασα πολυ καλα.Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Ετοιμαζω να φυγω σε 10 μερες για την Κρητη.Μια που θα φτασω και μια που θα παω κατευθειαν στην Χρυση και θα λιωσω εκει 10μερες για ξεκουραση.

Πριν λιγες μερες ηρθα απο Λευκαδα και γω..τρομερες παραλιες κανονικα..

Ειδικα το πορτο κατσικι μ'αρεσε πολυ..:T:

Πολυ Ιταλια επαιζε στο νησι..

Link to comment
Share on other sites

Μπιλυ δε κιντ κοίτα το μηνυμα...Η Λευκάδα όντως τα σπάει πήγα πέρισυ καθώς και η Κεφαλονιά... Αυτό με τον ανεμοστρόβιλο είναι αλήθεια..;;;;!!!

Link to comment
Share on other sites

Gorilla άσχετο, είδες την καινούρια Dota που βγήκε; Κάτι Morpheus, Magnus, Pyroκάτι χαρακτήρες έβλεπα στο net-άδικο, τρελά spells, απίστευτα γραφικά, τέτοια τρελά :hehe:. Καλή φάση :D

Ρωτήσαμε πώς μπορούμε να παίξουμε (ήμασταν με τον κολλητό μου) αλλά μας είπαν κάτι καμένοι εκεί ότι θέλει account... κάτι τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Α μπράβο Γρηγόρη, αυτό ήθελα και εγώ να ρωτήσω τον Πεπίτο. Έβλεπα χθες το βράδυ στο δελτίο του ΑΝΤ1 κατά τις 02:30 αν δεν κάνω λάθος, που έδειχνε την Σταμάτα να καίγεται σε απευθείας σύνδεση.

Link to comment
Share on other sites

Βλέπουμε τα πάντα να καίγονται σε απ'ευθείας σύνδεση. Ένα απέραντο reality έχουμε καταντήσει...Ειδικά από κάποια κανάλια που κάνουν τους καραγκιόζηδες για να έχουν λίγη τηλεθέαση ακόμα...Χωρίς όμως να είναι όλοι έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά εδώ greg.... την σβήσανε.... εμ.... έσβησε μόνη της η φωτιά... αφού έκαψε τα πάντα και δεν είχε πλέον τι να κάψει.

Καμμιά 100αριά σπίτια καμμένα στις περιοχές εδώ ( Σταμάτα, Ροδόπολη, Δροσιά, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Εύξεινος Πόντος, Αμυγδαλέζα, Προκόνησος )...

Link to comment
Share on other sites

Μόνοι μας σώσαμε στο τσακ κυριολεκτικά τα σπίτια μας στο οικοδ. τετράγωνο μου.

Δεν είχα 3ο χέρι γαμώτο να βγάλω video το τι γινότανε τις κρισιμότατες ώρες που η φωτιά περικύκλωσε την Σταμάτα όλη και πέρασε μέσα από το κέντρο και την κεντρική πλατεία... απούσης της πυροσβεστικής φυσικά...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now