George_o/c

[Press Release] H Super Talent ξεκινά επισήμως το shipping των 512GB 2.5" SSD

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/wrapleft]H Super Talent Technology, μία από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες σε DRAM memory modules και Flash Storage λύσεις, ανακοίνωσε επισήμως σήμερα ότι ξεκινάει το shipping της νέας οικογένειας SSD - MasterDrive RX - σε χωριτικότητες μέχρι και 512GB ! Η ΜasterDrive RX family, κάνει χρήση της βασικότερης τεχνολογίας της Super Talent αυτή τη στιγμή στο χώρο των SSDs, γνωστή με την ονομασία RAIDSSD, προκειμένου να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Όπως πρόσφατα σας ενημέρωσε το hwbox η οικογένεια MasterDrive RX με MLC (Multi-Level Cell) NAND Flash έρχεται σε χωριτικότητες των 128GB, 256GB & 512GB, με προσφερόμενες ταχύτητες μέχρι και 230MB/s / 160MB/s (ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα). Αντιθέτως, οι MasterDrive RX SSDs με SLC (Single-Level Cell) NAND Flash διατίθενται σε χωριτικότητες των 128GB & 256GB, με προσφερόμενες ταχύτητες 230MB/s / 200MB/s.

supertalent512.png

O Jeremy Werner, senior product marketing manager της Super Talent, δήλωσε τα εξής:

"Οι MasterDrive RX SSDs αποτελούν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ως γνωστόν χρησιμοποιούν την δικιά μας RAIDSSD τεχνολογία. Είναι πραγματικά θαυμάσιες λύσεις ! Όσον αφορά την απόδοσή τους, φανταστείτε δύο SSDs οι οποίοι όμως καταλαμβάνουν τον χώρο ενός. Στόχος μας ήταν να επεκτείνουμε την βασική 2.5" SATA-II product line, περιλαμβάνοντας έναν 512GB SSD."

Εδώ να σημειώσουμε ότι η retail τιμή του 512GB MasterDriver RX SSD ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από $1500, ενώ είναι συμβατοί με όλα τα γνωστά λειτουργικά, Windows, Linux και OSX. Οι SLC εκδόσεις συνοδεύονται από εγγύηση τριών χρονών και οι MLC εκδόσεις από εγγύηση δύο χρόνων.

supertalent-ultradrive.jpg

Link to comment
Share on other sites

το πρωτο βημα ειναι να υπαρχουν στα μαγαζια ακομα και σε τετοια τιμη. το δευτερο που ειναι να πεσει και η τιμη λογικα εντος του επομενου ετους θα εχει γινει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now