Duder

Intel Yorkfield Overclocking

Recommended Posts

[wrapleft]http://i7.photobucket.com/albums/y259/GoriLLakoS/INTEL_LOGOO.jpg[/wrapleft]Στα πλαίσια του Intel Developer Forum 2007 η Intel προσκάλεσε τον γνωστό αμερικανό overclocker Charles Wirth aka Fugger , ιδρυτή και ιδιοκτήτη του xtremesystems.org.

Εκεί "μπήκε" ένας τετραπύρηνος B1 stepping Yorkfield σε phase change και "έτρεχε" στα 5.56GHz @ -109C. Τα λοιπά συστατικά του συστήματος: X38 μητρική, DDR-3 Corsair Dominators και 8800 Ultra.

Το αποτέλεσμα; Έπεσαν μερικά WR's...

12146f21af318ff0.jpg

intelyorkfieldoverclockxj4.jpg

cinebenchbz6.jpg

amwrbt6.jpg

piwr5ke2.jpg

intelyorkfieldworldrecoyp1.jpg

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...] και [εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάλι εντύπωση μου προκαλεί πόσο promote-άρει η Intel το o/c-ability των επεξεργαστών της....(LOL στην ίδια φωτό Fugger & Otellini!!!)

Θυμάμαι πριν από 2-3 μήνες είχε σκάσει μία είδηση σύμφωνα με την οποία η Intel διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται RMA σε CPU's που έχουν υποστεί υπερχρονισμό (αν θυμάμαι καλά έλεγαν πως υπήρχε/υπάρχει τρόπος καταγραφής από τη CPU αν έχει γίνει o/c)...

Μετά από την φετινή IDF τί θα πουν;;;;;;;

Υ.Γ.:

Αν σας αρνηθούν RMA δείξτε τη φωτό με Fugger & Otellini...:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

...αυτά είναι...έτσιι έτσιι :D ..αν και παλιός amdας...μου φαίνεται ότι η amd το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και καιρό...με τέτοιο ο/c ability που έχουν οι intel πλέoν δεν υπάρχει σωτηρία πιστεύω, τουλάχιστον όπως το πάει έως τώρα!

Link to comment
Share on other sites

Και του hipro πήγε 4.8 με αέρα :)

Τετοια λεγε μου να χαρει η Thermalright μου!!!:harhar::harhar:Αρε Γιωργο..Παω στοιχημα οτι εχει κλειδαμπαρωθει (τωρα που εχει και κρυο) μεσα στο εργαστηρι του και clockarei ολη μερα ανελεητα!!:lolling: Χριστουγεννα με LN2 αντι για σαμπανια φετος!!:gizmo:

Link to comment
Share on other sites

:hehe: με κανένα delta fan μπορεί και να το κάνεις :)

LOL..Μπααα με "κανενα" οχι..Με 2-3-4-5 μπορει!!!:D:D

Υ.Γ.Ειμαι απληστος στις διορθωσεις!!!:harhar: Θελω να δω απο περιεργεια ποσο θα ανεβαινουνε με τις stock ψυκτρες τις Intel που "υποτιθεται" πως βελτιωθηκαν αισθητα..:suck:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now