George_o/c

[Φήμη] O Athlon X2 7750 BE μπορεί να γίνει τετραπύρηνος ...

Recommended Posts

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg" border="5"style="border-color: #1b1b1b" alt="[Φήμη] O Athlon X2 7750 BE μπορεί να γίνει τετραπύρηνος ..." Hspace="10" Vspace="10" align=left />Νωρίτερα το χρόνο αυτό, μία πηγή που ερχόταν από την μακρινή Κορέα, παρουσίασε μία αρκετά εύκολη μέθοδο με την οποία μπορούσε κανείς να ενεργοποιήσει τον τέταρτο πυρήνα στους Phenom II X3. Αυτό θεωρήθηκε από τους περισσότερους φυσιολογικό και πραγματοποιήσιμο, κυρίως εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο η AMD σχεδίασε τους τριπύρηνους και διπύρηνους επεξεργαστές που βασίζονται στην αρχιτεκτονική K10 "Stars": απενεργοποιώντας ένα ή και δύο πυρήνες από το die ενός τετραπύρηνου. Το απρόσεκτο coding που έγινε στο BIOS οδήγησε στην "ανωμαλία" αυτήν. Σήμερα όμως κυκλοφόρησε μία φήμη σύμφωνα με την οποία δίνεται οι δυνατότητα στους κατόχους του Athlon X2 7750 Black Edition (κοστίζει κάτι λιγότερο από $100) να ενεργοποιήσουν 2 πυρήνες ! Το Κορεάτικο τεχνολογικό website GiggleHD.com, δηλώνει ότι το κατάφερε.

62a.jpg

Η μέθοδος αυτή όπως είπαμε και προηγουμένως είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε για τον Phenom II X3. Εκμεταλλευόμενοι τα ψεγάδια που υπήρχαν στον κώδικα του BIOS, ενεργοποίησαν την επιλογή "Advanced Clock Calibration" στο BIOS Setup. Το λειτουργικό που χρησιμοποιήθηκε (Windows XP SP3), έβλεπε τον επεξεργαστή σαν έναν "AMD Phenom™ FX-7750", ενώ το CPU-Z παρόλο που διαβάζει κανονικά το όνομα του επεξεργαστή, τον έχει με 4 πυρήνες ! Η μητρική που χρησιμοποιήθηκε είναι η ASRock A790GX/128M.

Εσείς τί λέτε ;

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πήρα ένα deck Yu-Gi-Oh και είχε μέσα την Ulti-RARE κάρτα AMD EPIC FAIL !!! :eek::drool: Θα την δείξω μόνο για λίγο μην μου την αντιγράψουν και σε άλλα site ... :hehe: Απολαύστε :D

33834378.png

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now