George_o/c

H Sparkle λανσάρει την Overclocked Calibre X260/X260 HM VGA

Recommended Posts

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839b8a0e.jpg" border="5"style="border-color: #1b1b1b" alt="H Sparkle λανσάρει την Overclocked Calibre X260/X260 HM VGA" Hspace="10" Vspace="10" align=left />Χθες, η Sparkle επισημοποίησε την τελευταία δημιουργία της που ακούει στο όνομα Calibre X260/X260 HM. Η κάρτα βασίζεται στην 55nm GeForce GTX260 GPU, όμως έρχεται pre-overclocked από την Sparkle. Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη της καινοτομία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το PCB είναι non-reference, χρώματος μαύρου, το κύκλωμα ρεύματος της GPU και της μνήμης είναι βελτιωμένο, έχει γίνει χρήση solid πυκνωντών ενώ η ψύξη επιτρυγχάνεται με ένα χειροποίητο dual-slot cooler. Τελειώνοντας, ας μην παραλείψουμε την χωριτικότητα μνήμης GDDR3 448-bit interface, που ανέρχεται στα 896MB.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα η Sparkle κυκλοφόρησε την κάρτα μαζί με το δικό τους software (SPA Tune) μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε τα ρολόγια της, επιλέγοντας συγκεκριμένα modes. Τα διαθέσιμα modes είναι 3 - overclocking mode (648MHz / 1998MHz), standard mode (576MHz / 1998MHz) και το green mode (400MHz / 600MHz). Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω mode, όποτε θέλετε.

x260.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

custom black PCB with enhanced GPU and memory power circuitry

;) Είχα παρατηρήσει πολλές φορές στο παρελθόν και το layout στο PCB ήταν εντελώς διαφορετικό σε μία κάρτα. Αυτό νομίζω εννούν. Non-reference ναι.

Εγώ μετέφρασα λάθος το custom.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι λιγο "αργα" για να επενδυσει καποιος σε GTX260?

(LOL χειροποιητο cooler? Δηλαδη λιωσανε πλαστικο και το μορφοποιησανε με τα χερακια τους :P:D)

Link to comment
Share on other sites

custom, custom, custom, custom. Ξεκάθαρο. Το PCB είναι non-reference με διαφορετικό layout από το αυτό του base model. Το cooler επίσης έχει διαμορφωθεί διαφορετικά. Είναι απλό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now