George_o/c

MSI GX273 Gaming Laptop

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI GX273 Gaming Laptop]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839a8077.jpg[/NEWS_IMG]Πρόσφατα γνωρίσαμε το GX273, νεότερο μέλος της Gaming σειράς laptop της MSI. Με 17" οθόνη και διαστάσεις 395 x 278 x 26.5-35mm, η φορητή παιχνιδομηχανή έρχεται με αλουμινένια βάση και αεροδυναμικά σχεδιασμένο touchpad. Ας μην ξεχνάμε τα χρωματισμένα W, A, S & D κουμπιά ώστε ο gamer να ξέρει πάντα που "πατά", το κουμπί "Turbo" με την χρήση του οποίου ο χρήστης δύναται να ανεβάσει την συχνότητα του επεξεργαστή του "on the fly" όπως επίσης και το ECO Engine Power Management System.

Η μέγιστη ανάλυση που δύναται να επιλέξει ο χρήστης είναι 1680x1050, άρα η gaming εμπειρία αναμένεται να είναι συναρπαστική ! Όσον τώρα αφορά τα κεντρικά χαρακτηριστικά του laptop, συναντά κανείς έναν διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, μνήμη μέχρι 4GB, 320GB / 500GB σκληρό δίσκο, GeForce GT 130M 512MB, DVD / Blu-Ray drive, 4-in-1 card reader και μία 6-cell ή και 9-cell (!) μπαταρία. Δυστυχώς η τιμή του laptop δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/MSI/MSI_GX723_01.jpg" alt="MSI GX273 Gaming Laptop" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

:eek::stars::gizmo:

Ναι μετά τα 100 βγαίνει η αεροτομή, κλείνουν οι καθρέφτες και η επιτάχυνση αυξάνεται κατακόρυφα ... :hehe:

'aerodynamic touchpad'

Προφανώς μία ακόμα τεχνολογία της MSI η οποία δεν εξηγείται καθόλου μα καθόλου καλά. Το έβαλα ''αεροδυναμικά σχεδιασμένο'' για να προκαλέσω τις εντυπώσεις :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now