George_o/c

Η Μicrosoft αποκαλύπτει τις τιμές των Windows 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Windows 7 prices]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ec3d2137efd.jpg[/NEWS_IMG]Με την RTM (Release To Manufacturing) έκδοση των Windows 7 να έρχεται πολύ σύντομα, η Microsoft αποκάλυψε επιτέλους την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό. Τα Windows 7 θα γίνουν διαθέσιμα στις 22 Οκτωβρίου, όπου και το λειτουργικό θα γίνει διαθέσιμο και σε μορφή full και σε μορφή upgrade, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

-> $119.99 για το Windows 7 Home Premium upgrade / $199.99 για το full package

-> $199.99 για το Windows 7 Professional upgrade / $299.99 για το full package

-> $219.99 για το Windows 7 Ultimate upgrade / $319.99 για το full package

Όμως η "Redmond Company" δεν σταματάει εδώ. Μόλις σήμερα ανακοίνωσε μία super special limited offer που θα δώσει την δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να προμηθευτεί τις upgrade versions των Windows 7 Home Premium & Professional για μόλις $49.99 & $99.99 αντίστοιχα. Το πρόγραμμα αυτό ουσιαστικά λειτουργεί σαν προπαραγγελία, θα ξεκινήσει από αύριο και θα έχει την υποστήριξη επιλεγμένων μόνο retail συνεργατών (Best Buy, Amazon) καθώς επίσης και του online Microsoft Store.

<img src="http://img149.imageshack.us/img149/4121/windows7logo.jpg" alt="Windows 7 prices" />

Oι πελάτες σε Αγγλία και Αμερική μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Microsoft προσφέρει τα upgrade versions σε χαμηλότερες τιμές μέχρι τις 11 Ιουλίου, ενώ αναφορικά με την Ιαπωνία, οι εκπτώσεις υφίστανται μέχρι 7 Ιουλίου. Τέλος, σε Γαλλία και Γερμανία οι εκπτώσεις στα upgrade versions ξεκινάνε 15 Ιουλίου και τελειώνουν 14 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

εγω διαβασα οτι στην ευρωπη δε θα υπαρχουν upgrade μονο retail και πως οι τιμες των δευτερων θα ειναι ισες με των πρωτων στην ουσια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now