crio

GTX260 OCP mod

Recommended Posts

Είδε το φως της δημοσιότητας το mod μεσω το οποίου ανεβάζουμε το OCP (Over Current Protection) σε μια GTX260.Τo mod το αποκάλυψε ο γνωστός overclocker Massman..Ο ίδιος αναφέρει ότι αν και δεν ξέρει που βρήκε την εικόνα το mod δουλεύει 100%.

4824a51ecb781eb7.jpg

Θα χρειαστείτε ένα πολυστροφικό trimmer των 50K ohm το οποίο θα συνδέσεται ένα ποδαράκι σε κάθε άκρη της αντίστασης που φαίνεται στην εικόνα (κόκκινο).Η deafult αντίσταση είναι 37,5K ohm άλλα θε χρειαστεί να τη ρίξεται τουλάχιστον στα 25Κ ohm ώστε να υπερβείτε το 1.25V.Όσο πιο χαμηλά τόσο πιο ψηλά το ocp.Ο Massman δήλωσε ότι μέσω αυτού bootάρει κανονικά στα windows με 1.65V και αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το OCP τίθεται σε ισχύ όχι μόνο απο τα Volt αλλά και απο τη συχνότητα.Μπορεί δηλαδή σε deafult ρολόγια να μην εμφανίζεται με 1.35ν αλλά με ανεβασμένα ρολόγια να σας κόβει στα 1.3ν.Η καλύτερη λοιπόν λύση είναι να ψάξεται αρκετά.....Καλό Overclocking.

Προσοχή:Το mod αυτό αναιρεί τους όρους χρήσης της κάρτα γραφικών και ακυρώνει την εγγύησή της...Επίσης αν δεν γίνει σωστά μπορεί να προκαλέσει ζημιές στη κάρτα αλλά και στα υπόλοιπα εξαρτήματα του Η/Υ.

Edited by crio
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now