Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS P7P55D Deluxe]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Μετά την P7P55D EVO, ήρθε επιτέλους η στιγμή να δούμε ακόμα μία P55 μητρική από την ASUS, την P7P55D Deluxe. Η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει ένα συνδυασμό μαύρου (κατά κόρον) και μπλε χρώματος, ίσως ώστε να ξεφύγει λιγάκι από τα συνηθισμένα χρώματα (έχουμε βέβαια ξαναδεί τον συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων ξανά στο παρελθόν). Η ASUS βασίστηκε για ακόμα μία φορά στο "Xtreme Design" πλάνο ώστε να προσφέρει στον χρήστη "ό,τι καλύτερο σε επιδόσεις και αξιοπιστία" και από ότι φαίνεται τα κατάφερε. Η γενική εικόνα της μητρικής συμπληρώνεται με την υποστήριξη LGA1156 επεξεργαστών, τέσσερις θύρες υποδοχής DDR3-2133 μνημών και τρεις θύρες PCI-Express x16 για SLi ή CrossFireX setups.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρεί εύκολα κανείς ότι δεν είναι λίγες οι εταιρείες που άρχισαν να βάζουν πολλές φάσεις στα ηλεκτρικά κυκλώματα των προϊόντων τους για χάρη των overclockers, θέλοντας έτσι να πρωτοπορήσουν - δίνοντας προσοχή στις καινοτόμες λεπτομέρειες που κάνουν το προϊόν τους "ξεχωριστό". Η ASUS δεν θα μπορούσε να μείνει έξω απ' το χορό, οπότε εξόπλισε την P7P55D Deluxe με την τεχνολογία TurboV one-touch overclocking, 16+3 phase power design, οχτώ θύρες SATA 3.0 Gbps, dual Gigabit Ethernet, περισσότερες από 12 θύρες USB 2.0, 7.1 channel audio, ενώ στο πακέτο θα βρείτε και ένα TurboV τηλεχειριστήριο. Με λίγα λόγια το layout των θυρών είναι ολόιδιο με αυτό της P7P55D EVO. Δυστυχώς η ASUS δεν έβαλε θύρες eSATA στο backplate, ίσως όμως θα δώσει μαζί με την μητρική PCI Extension κάρτα για eSATA συνδεσιμότητα.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a6ee5c93cbb9.jpg" alt="Asus P7P55D Deluxe" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a6ee5c94dd47.jpg" alt="Asus P7P55D Deluxe" />

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Καλούλα. Το ide αρχίζει και φεύγει στις νέες υλοποιήσεις, (καιρός ήτανε), επιτέλους 8 sata και σε σωστή διάταξη (για την asus βαράει η καμπάνα). Η έλλειψη esata προσωπικά δε με χαλάει, υπάρχουν bracket μετατροπής από sata σε esata με 4-5 ευρώ. Το σύστημα ψύξης μου φαίνεται ψιλοάκυρο, αλλά παίζει να μην είναι το τελικό, σωστά? Το χειριστήριο είναι για overclock σίγουρα. Αν κάνει και underclock και μάλιστα on the fly, θα πλησιάζουμε στη καινούρια μου mobo.

Link to comment
Share on other sites

που εβαλαν το Northbridge ρε παιδια?:que:...

το συστημα ψηξης δεν λεει και πολλα... φενεται βγαζουν λιγοτερη θερμοτητα...

οταν ακουσα πρωτη φορα για το extreme design πιστευα οτι θα εχει κατι παραπανω:$..

Link to comment
Share on other sites

Στις P55 μητρικές δεν υπάρχει ουδεμία ανάγκη ύπαρξης Northbridge μιας και οι Lynnfield έχουν τους PCIe controllers on-board ;)

Για αυτό δεν βλέπεις πουθενά Northbridge :T:

Link to comment
Share on other sites

Πάνω από 250 πολύ δύσκολα νομίζω θα δούμε μητρική - κάπου στα 150-200 θα είναι τα καλά μοντέλα ;)

κι εγώ εκεί πιστεύω, θα είναι πάνω κάτω σαν τις τιμές των ΑΜ3 μητρικών...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now