WebHunter

Η Point of View παρουσιάζει την GTX 275 Limited Edition

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Point of View presents GTX 275 Limited Edition]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a3b858596d7b.jpg[/NEWS_IMG]Η έλευση του νέου παιχνιδιού με ήρωα τον άνθρωπο “νυχτερίδα” έχει βρει αρκετές εταιρείες να δημιουργούν συλλεκτικές εκδόσεις ενσωματώνοντας μια πλήρη έκδοση του. Ο λόγος αυτή τη φορά, είναι η υποστήριξη PhysX που παρέχει το παιχνίδι, και ειδικά στις κάρτες της nVidia, όπου όλα φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Με αυτό το σκεπτικό, μετά από την MSI, την ΕVGA και την Zotac, εισέρχεται και η Point of View (POV) με την GeForce GTX 275 Batman: Arkham Asylum.

Η ονομασία Limited Edition, βέβαια έχει να κάνει μονάχα με το ίδιο το bundle, μιας και τα χαρακτηριστικά της κάρτας παραμένουν ανεπηρέαστα. Έρχεται με σύστημα ψύξης που καταλαμβάνει δυο slots, χρονισμούς 633/1404/2268 MHz για GPU/shaders/memory, όπου η τελευταία είναι στα 896 MB τεχνολογίας GDDR3 και 448-bit memory interface. Βέβαια, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η POV μας επιφυλάσσει μια έκπληξη, μαζί με το κουπόνι για να κατεβάσετε το παιχνίδι, θα βρείτε και ένα ζευγάρι γυαλί 3D Discover για ακόμα πιο ρεαλιστικό gaming.

H GeForce GTX 275 LE της POV βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων στην τιμή των $269 ή 183? και σας περιμένει για να ανακαλύψετε τα κακόβουλα σχέδια του πάντα χαμογελαστού Joker!

[img_ALT=Point of View GeForce GTX 275 LE]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ab67d462bd04.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now