eRased

Sapphire 4870x2 με Accelero extreme

Recommended Posts

Καλησπερα, ειχα ενα προβλημα με την καρτα μου. Εβαλα την accelero πριν απο 1 εβδομαδα περιπου και ενω ειχα ακουσει τοσα καλα εβλεπα κατι θερμοκρασιες 95-110 βαθμους στο cod4 και σε αλλα games περιπου 80, στην αρχη νομιζαμε με ενα φιλο οτι μαλλον εδινε λαθος ρευμα το τροφοδοτικο. Την ανοιξαμε παλι και ξαναβαλαμε την ιδια παστα και σε ιδια θερμοκρασια δωματιου η θερμοκρασια επεσε στους 65 βαθμους max. Σε τι οφειλοταν η προηγουμενη θερμοκρασια?? Μηπως το catalyst να τα επινε???

Link to comment
Share on other sites

Ναι τωρα ολα οκ, σε idle παιζει απο 39-43 και σε load 65-70 max... ευχαριστω παντως:D

Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση. Πριν ειχα την 4870 και στους 99 βαθμους μου εσβησε το pc. Με αυτην και στους 110 συνεχισε να ανεβαινει και αναγκαστικα το εκλεινα εγω.

Link to comment
Share on other sites

το παιδι που λεει ειμαι εγω για αρχη γιωργο μια χαρα ειχε κατσει και στην αρχη!!!!!!

απλα δεν πρεπει να ειχε πολυ παστα...ειχα βαλει μονο ενα πολυ λεπτο στρωμα AS5...Μετα την ελυσα παλι και εβαλα κεραμικη περισσοτερη παστα (πολυ σπαστικη απλωνεται πολυ δυσκολα!!)μπας και...και οντως με το που αναβουμε ειχε 38 βα8μους αλλα πριν ειχε να αναψει πολλες ωρες το pc οποτε μπορει και απο αυτο ...με το ανεμιστιρακι στο default μετα μεσα στο cod παλι 80-90 λεω δεν παιζει 8α την σπασω!!!Η αλλη8εια οτι με την κεραμικη δεν τους εβαλα στο full τους ανεμιστηρες το ξεχασα πανω στα νευρα μ..Την ξαναβγαζω βαζω πιο πολυ as5 και με full τους fans εχει τοσο τωρα με air condition μεσα στο δωματιο και πριν τα 100 με air condition τα επιανε και παλι γι αυτο λεω οτι κατι αλλο failari....ακομα και τωρα που εχει ''χαμηλους''

Link to comment
Share on other sites

παιδες εχει βγει revision εκδοση της καρτας γιατι δεν ηταν καταλληλες οι βιδες και δεν εσφιγγε καλα.

επικοινωνήστε με την AC να σας στειλει αλλες αν εχετε την παλια εκδοση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now