Nemesis

αν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθησει...

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! προσφατα εστησα ενα pc απο το μηδεν και αντιμετωπιζω ενα παρα πολυ εκνευριστικο προβλημα. η συνθεση του ειναι η εξης:

CASE: NZXT LEXA RedLine Edition Case

M/B: MSI 790FX-GD70

CPU: AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION

VGA: SAPPHIRE RADEON VAPOR-X HD4890 1GB GDDR5 PCI-E

RAM: Geil Value 6GB DDR3-1333 Ram Kit

HDD: WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB CAVIAR BLACK SATA2

PSU: ZALMAN ZM750-HP 750W

KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X6

MOUSE: Roccat Kone Gaming Mouse

MONITOR: Samsung SM-2333HD LCD-TV Monitor 23''

OS: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ Thermalright True Black 120 Cpu Cooler ΜΕ 5 SCYTHE SY1225SL12SH SLIP STREAM 120MM CASE FAN ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΞΗ.

οταν λοιπον παω να τρεξω το Crysis (δοκιμασμενο και σε xp και σε vista τωρα και σε 7) κολλαει συνεχως. και σε αλλα παιχνιδια οπως :fifa 09 pro 09 devil may cry 4. στα μονα που δεν εχω κανενα προβλημα ειναι σε ολη την σειρα του need for speed, frontlines: fuel of war (πριν τα 7 ειχα και εκει προβλημα) και far cry2 (και εκει πριν τα 7 κολλουσε) εχω δοκιμασει οτι drivers κυκλοφορουν αλλα τιποτα. το ερωτημα ειναι το εξης, μηπως θελει καποιες ρυθμισεις στο bios? επειδη ειναι πολυπλοκο (για εμενα) εαν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει διοτι εχω πελαγωσει βρε παιδια και ειναι αδικο να εχω ενα μηχανημα μισου εκατομμυριου και να μην μπορω να το δω να δουλευει οπως πρεπει. συγνωμη αν σας κουρασα, ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση ασχετη: Το συστημα το διαλεξες μονος σου ή σου το προτεινε καποιος?

καλημερα. εκτος της μητρικης ολα τα αλλα τα διαλεξα εγω. την μητρικη την προτεινε φιλος. βασικα μου την προτεινε λογο chipset γιατι ειμαι ati/amd maniac.

Link to comment
Share on other sites

τα 7 σου ειναι τα RTM??[/quote

καλημερα. μηπως εννοεις εαν ειναι τα final η οχι? εαν εννοεις κατι τετοιο ειναι τα final. εαν οχι κανε το λιγακι πιο ψηλα γραμματα...:que:...

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να χρειάζεται να ρυθμίσεις χειροκίνητα τις μνήμες σου από το bios;)

Δεν είναι τπτ, εύκολο είναι:)

Ποιες ακριβώς είναι;

Link to comment
Share on other sites

καλημερα! ας τα παρουμε ενα ενα. οταν λεω κολλαει εννοω παγωνει το παιχνιδι και μονο το παιχνιδι. τα windows ειναι οκ. ουτε μπλε οθονες ουτε τιποτα κολληματα-παγωματα στα windows. στο pro 09 μου απενεργοποιουνται οι drivers. οσο για τις μνημες ξερω οτι για το συστημα που εχω στησει δεν ειναι οι καλυτερες. στην αρχη τα φορουσα ολα τα dimm αλλα αφαιρεσα το ενα. απο θερμοκρασιες τωρα ο επεξεργαστης παει καλα, η καρτα φαινετε να πιανει γυρω στους 68. ανακαλυψαμε βεβαια οτι με την εργοστασιακη ψυκτρα το κουλερ της πεταει τον ζεστο αερα επανω στις μνημες με αποτελεσμα να ζεσταινονται παρα πολυ και την παραπανω ψυκτρα που αναφερω. μνημες τωρα μου εχει συστησει ο φιλος που το ψαχνουμε αλλα προς το παρων no money no funny!

Link to comment
Share on other sites

δεν νομιζω φιλε μ οτι φταιει το συστημα σ..αλλα γενικα τ ολο θεμα σ ειναι καπως περιεργο..μια ερωτηση:αυθεντικα ολα τ παιχνιδια αυτα η......??ειναι σημαντικο αυτο..

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξε το κοτί σου και αφαίρεσε την κάρτα γραφικών. Βγάλτην τελείως. Περίμενε λίγο (κανά τρίλεπτο) και τοποθέτησέ την. Όταν της δώσει ρεύμα, χρησιμοποιήσε άλλον 6+2 pin connector απο το τροφοδοτικό σου, μην της δώσεις ρεύμα απο το ίδιο καλώδιο που έπαιρνε πριν.

Λιώστην στο καπάκι με παιχνίδι να δεις αν θα στο ξανακάνει και ενημέρωσέ μας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now