bloody.k

ερωτησεις για εγκατασταση 7

Recommended Posts

για να κανω εγκατασταση στα 7 με upgrade χρειαζετε να αντιγραψω ολα τα αρχεια μου σε αλλο δισκο??και αν τα βαλς σε εναν αλλο δισκο του pc 8α επιρεαστουν?επισης εχω και εναν δισκο με xp θα υπαρξει κανενα προβλημα?και τελος χρεαζεται να κανω στο bios reset to defaults?(εχω vista αυτη την στιγμη)

ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ για τις πολλες και χαζες ισως ερωτησεις..

Link to comment
Share on other sites

για το upgrate που λες δεν χρειαζεται να αντιγραψεις πουθενα τα αρχεια μονο οταν κάνεις format,ακομα και να τα βαλεις σε ενα αλλο δισκο που δεν υπαρχει λογος δεν θα επηρεαστούν,ο δισκος με τα xp που εχεις δεν θα επηρεαστεί απο την στιγμη που δεν θα το πειράξεις,και για το bios που λες δεν εχει καμιά σχεση το cmos με αυτο που θες να κάνεις!

καλη επιτυχια!

Link to comment
Share on other sites

σε dvd ειναι..τελωσπαντων..εγω τα αντεγραψα οτι χρειαζομαι και οποτε βρω χρονο θα τα βαλω και οτι γινει ας γινει..απλα ηθελα να μαθω αν επιρεαζονται οι υπολοιποι δισκοι..ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια..

Link to comment
Share on other sites

Θα βαλεις το δισκακι μεσα θα πατησεις εγκατασταση και ολα καλα! Τα παλια σου αρχεια θα μπουν σε ενα φακελο με ονομα windows.old. Το μονο που θα κανεις εσυ ειναι να ξαναπερασεις τα προγραμματα που θες.. Τιποτα αλλο δν επηρεαζεται!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now