WebHunter

Scythe Kamazo 2: Η νέα διάσταση στις θήκες 2.5”

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Scythe Kamazo 2]http://reviews.hwbox.gr/news/scythe.jpg[/NEWS_IMG]Γνωρίζοντας κανείς τη Scythe θα παρατηρήσει ότι τα περισσότερα προϊόντα που ανακοινώνει στην αγορά έχουν άμεση σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας και άνεσης συμβίωσης του ανθρώπου με τη τεχνολογία. Με την σημερινή ανακοίνωση του Kamazo 2, μιας εξωτερικής θήκης για μηχανικούς και solid state δίσκους των 2.5 ιντσών, έρχεται στο προσκήνιο η ασφάλεια μεταφοράς των δεδομένων μας με στυλ! Θα διατεθεί σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις, για να ταιριάξει στις ανάγκες του καθένα.

Η θήκη Kamazo 2 είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, μαύρου χρώματος, με διαστάσεις 125 x 75 x 13 mm και θα διαθέτει και κάλυμμα μεταφοράς. Οι τρείς εκδόσεις που αναφέραμε πιο πάνω αφορούν, τόσο τον τύπο δίσκων που υποστηρίζουν, όσο και τις διασυνδέσεις που παρέχουν. Έτσι, η πρώτη θα υποστηρίζει δίσκους IDE και διασύνδεση USB 1.1/2.0, η δεύτερη SATA και USB 1.1/2.0, ενώ η τελευταία θα δέχεται δίσκους SATA, θα υποστηρίζει διασύνδεση τόσο σε USB, όσο και σε eSATA, καθώς θα είναι και ελαφρώς μεγαλύτερη φτάνοντας τα 130 x 79 x 16 mm .

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν δεν περιέχουν τον απαιτούμενο φόρο και διαμορφώνονται ως εξής: για την πρώτη έκδοση στα $13, για τη δεύτερη $16 και $34 για την πιο εξελιγμένη. Ακολουθούν οι φωτογραφίες της κάθε έκδοσης…

[img_ALT=Scythe Kamazo 2 USB]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af987a77563b.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Scythe Kamazo 2 USB]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af987a7858d3.jpg[/img_ALT]

Scythe Kamazo 2 με υποδοχές για USB

[img_ALT=Scythe Kamazo 2 eSATA]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af987a74bb01.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Scythe Kamazo 2 eSATA]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af987a765093.jpg[/img_ALT]

Scythe Kamazo 2 με υποδοχές για USB και eSATA

Link to comment
Share on other sites

σ' αυτές τις διαστάσεις με controller usb και e-sata!

πολύ όμορφη και ελπίζω να κάνει το πολύ 20 ευρώ. το λέω γιατί h transcent που έχω αλουμινίου σ' αυτές τις διαστάσεις χωρίς e-sata έκανε 10 ευρώ (όχι προσφορά) στο πλαίσιο πριν 1 χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now