George_o/c

AMD και Intel: Δίνουν τέλος στις νομικές διαμάχες και τους δικαστικούς αγώνες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD και Intel: Δίνουν τέλος στις νομικές διαμάχες και τους δικαστικούς αγώνες!]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Οι Intel Corporation (Intel) και Advanced Micro Devices (AMD) ανακοίνωσαν την από κοινού εκτενής απόφασή τους να δώσουν ένα τέλος στις οποιεσδήποτε νομικές διαμάχες. Συνεπώς, σταματούν εντελώς τους δικαστικούς αγώνες μεταξύ τους, όπως επίσης και τις αμφισβητήσεις εγκυρότητας των πατεντών κάθε εταιρείας. Σε ένα αλληλέγγυο ανακοινωθέν οι κολοσσιαίες κατασκευάστριες εταιρείες μικρο-επεξεργαστών, αναφέρουν: «Παρόλο που οι σχέσεις μας ήταν ιδιαίτερα κακεντρεχείς στο παρελθόν, με την συμφωνία αυτή τελειώνουν οι νομικές διενέξεις. Από εδώ και στο εξής, οι δύο εταιρείες θα εστιάσουν στις προσπάθειές τους στην καινοτομία και την υγιής ανάπτυξη

Κατά τους όρους της συμφωνίας, η AMD και η Intel αποκτούν πλήρως τα δικαιώματα των πατεντών τους με μία νέα πενταετής συμφωνία. Οι Intel και AMD διακόπτουν όλες τις προαναφερθείσες συμφωνίες τους, ενώ η Intel θα πληρώσει στην AMD το ποσό των $1.25 δισεκατομμυρίων. Επίσης, η Intel συμφώνησε να συμμορφωθεί με συγκεκριμένους μεταβατικούς κανονισμούς. Ως συνέπεια των παραπάνω, η AMD αποσύρει τις τρέχουσες κατηγορίες της σχετικά με την υπόθεση που εκκρεμεί στο Δικαστήριο του Delaware και τις δύο υποθέσεις στην Ιαπωνία. Επιπλέον, αποσύρει όλα τις αποφάσεις που λήφθηκαν έπειτα από παράπονα της ίδιας, παγκοσμίως.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως όταν το έγραφα ομολογώ ότι χάρηκα λιγάκι. Η κατάσταση όμως πως έχει: Βλέποντας η κυβέρνηση ότι το μονοπώλιο δεν έσπαγε με την ανοιχτή αγορά, δηλαδή ούτε οι μειώσεις των τιμών της AMD, ούτε οι κατηγορίες προς την Intel για μονοπωλιακές τιμές, ούτε το αγοραστικό κοινό της AMD ήταν αρκετά για να το σταματήσουν, πάτησε πόδι για να το "σπάσει". Αντί λοιπόν να το κάνει μπροστά στα μάτια όλων, το έκανε "στα χαρτιά".

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

δεν έχει αλλάξει και κάτι εξωδικαστικά ισως !!, αλλά διαβάστε

Ο εκπρόσωπος της Επιτρόπου Ανταγωνισμού της Ε.Ε. Jonathan Todd δήλωσε πως είναι ενήμερος για την συμφωνία όμως αυτή δεν αλλάζει την υποχρέωση της Intel να συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

πηγή: a dslgr.com/forum/showthread.php?t=341030)

Edited by VASI125
γραφω a d s l g r βγαινει αυτοματα Hwbox.org
Link to comment
Share on other sites

1) Το link δεν ανοίγει.

2) Δεν έγραψα τα παραπάνω για να πω ότι η Intel δεν θα έχει προβλήματα ξανά στο μέλλον. Απλά για να τονίσω ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο JC το έπιασε αμέσως ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω παλι πιστευω οτι τα βρηκανε και για να μη κανει παραπονα η ΑΜD της εδωσε μερικα ψυχουλα η αλλη εταιρεια που βγαζει λεφτα με τα τσουβαλια απο εμας τα κοροιδα (συμπεριλαβμανομενου και εμου) , οποτε το μονοπωλιο ξαναερχεται με νεες αλλαγες κατω απο το τραπεζι . ΚΑΡΤΕΛ και στα CPU.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now