Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor Radeon HD 5750 PCS+]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Ο καιρός έχουν περάσει και οι κατασκευαστές είχαν αρκετό χρόνο για μελέτη, αλλαγές και δοκιμές δικών τους εκδόσεων βασισμένες στους πυρήνες της ATi. Τη γιορτινή αγορά έρχεται να προλάβει και η PowerColor παρουσιάζοντας τη δική της έκδοση της HD 5770 και ενσωματώνοντας την στη σειρά PCS+, που με λίγα λόγια σημαίνει επιδόσεις. Η νέα κάρτα γραφικών, όπως και οι άλλες, υποστηρίζει DirectX 11, καταλαμβάνει δυο θέσεις PCI και έρχεται με ανεβασμένα ρολόγια.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένη η PowerColor Radeon HD 5770 PCS+ διαθέτει ψύξη βασισμένη σε ανεμιστήρα 92 mm, πιθανώς της Arctic Cooling, υποστηρίζει CrossFirex και λειτουργεί στα 875 ΜHz από τα 850 (για τον πυρήνα) και στα 4900 MHz από τα 4800 (effective για τις μνήμες). Η ποσότητα μνήμης της είναι 1 GB GDDR5 και διαθέτει εξόδους HDMI, DisplayPort και δυο DVI.

O κύριος Ted Chen, CEO of TUL Corporation, αναφέρει πως: “Η σειρά PCS+ είναι σχεδιασμένη για να εκπληρώνει τις ανάγκες των πιο σκληροπυρηνικών gamers. Με το εργοστασιακό overclocking και την ανώτερη ικανότητα ψύξης, η PCS+ HD 5770 θα ενθουσιάσει τους gamers – θα γνωρίζουν ότι η ησυχία, η χαμηλές θερμοκρασίες και οι επιδόσεις στα παιχνίδια μπορούν τώρα να συνυπάρχουν χωρίς συμβιβασμούς.

Η κάρτα γραφικών θα είναι διαθέσιμη προς κατανάλωση στις 18 Δεκεμβρίου και θα έρχεται παρέα με το πρώτο παιχνίδι με DirectX 11 γραφικά, Dirt 2.

[img_ALT=PowerColor Radeon HD 5750 PCS+]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b1ef7bf1834e.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now