GoriLLakoS

Supertalent USB 3.0 RAIDDrive Released

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Supertalent USB 3.0 RAIDDrive]http://reviews.hwbox.gr/news/supertalent.jpg[/NEWS_IMG]Απ'ότι φαίνεται το SuperTalent USB 3.0 RAIDDrive με διαστάσεις μόλις 95 x 34 x 15.4 mm, είναι το ταχύτερο USB Flash Drive στον κόσμο και το μοναδικό που έχει RAID array μεταξύ των Flash Chip του και μπορεί να χωρέσει στην τσέπη σας !

Η SuperTalent ανακοίνωσε την μαζική παραγωγή και πώληση των RAIDDrive της σε χωρητικότητες των 32GB STU32GSRK, 64GB STU64GSRK και 128GB STU28GSRK! Όλα τα RAIDDrive USB 3.0 είναι συμβατά με το USB 2.0 standard, αλλά δουλέυουν με 10 φορές μεγαλυτερη ταχύτητα εάν συνδιαστουν με συσκευσή που διαθετει USB 3.0 θύρα !

Σύμφωνα με τον C.H. Lee που έιναι ο COO της SuperTalent, το Raid Array που διαθέτουν τα συγκεκριμένα Fash Drives αποτελεί κατοχυρομένη πατέντα της ίδιας της Super Talent (US Patent #7,457,897) !

Μια φωτογραφία του SuperTalent RAIDDrive USB 3.0 :

[img_ALT=SuperTalent RAIDDrive USB 3.0]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54b4905bcb84ad.jpg[/img_ALT]

Δείτε τις επιδόσεις ενός RAIDDrive USB 3.0 σε Video :

http://www.youtube.com/watch?v=yC7WDwKcm8Y

Διαβάστε περισσότερα

εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Πρός το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για την τιμή...αλλά κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για $250 το 32GB ! Εάν ισχύει, καλύτερα να αγοράζουμε SSD αντί για στικάκια :P

Link to comment
Share on other sites

Όντως, φανταστικό usb, αλλά αν κάνει περίπου όσο λέει ο Βασίλης, τότε καλύτερα να κυκλοφορώ με έναν Postville 40GB στην τσέπη (που κάνει 100 Ευρώ). :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now