WebHunter

HP TouchSmart tm2t: Η ομορφιά συνάντησε την λειτουργικότητα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HP TouchSmart tm2: Η ομορφιά συνάντησε την λειτουργικότητα]http://reviews.hwbox.gr/news/hewlett_packard.jpg[/NEWS_IMG]Η γνωστή σε όλους μας Hewlett Packard παρουσίασε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2010 το ολοκαίνουριο convertible tablet με την ονομασία TouchSmart tm2t. Μπορεί το όνομα του να μην υποδηλώνει και πολλά από τα χαρακτηριστικά του, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως θα μείνετε άφωνοι …πράγμα το οποίο αξίζει να ειπωθεί για την εξωτερική του εμφάνιση, που κατά τη γνώμη του γράφοντα είναι συναρπαστική. Επίσης, το γεγονός της δυνατότητας αλλαγής του σε tablet pc θα βολέψει αρκετούς μελλοντικούς κατόχους του.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας στην αγορά, την 27η Ιανουαρίου, το TouchSmart tm2 έρχεται να συγκινήσει τις καρδιές πολλών enthusiasts. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής με LED-backlit 12.1 ιντσών WideScreen με BrightView , που μπορεί και αποδίδει 1280x800 pixels, διαθέτει δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή ανάμεσα στους Intel Core 2 Duo SU7300 και SU9600 και υποστηρίζει μέχρι και 8 GB DDR3 μνήμης ram. Τα γραφικά κρατεί μια ATi Radeon HD Mobile 4550 και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 500 GB data σε Sata II δίσκο, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο DVD writer 8x.

[img_ALT=HP TouchSmart tm2t: Η ομορφιά συνάντησε την λειτουργικότητα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b5629b3c4a7c.jpg[/img_ALT]

Περαιτέρω διαθέτει Gigabit Ethernet, έξοδο γραφικών HDMI 1.3b, ήχο Dolby Advanced, ο οποίος διοχετεύεται από ηχεία Altec Lansing, built-in webcam και ενσωματωμένη κάρτα WiFi draft N. Η μπαταρία του είναι 6-cell Lithium-Ion και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 9.75 ώρες (σε πλήρη χρήση υπολογίστε κοντά στις 4 ώρες). Συνοδεύεται από λειτουργικό Windows 7 Home Premium ή Professional (64bit), και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των $950 στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

και μετά μου λένε ορισμένοι για τα μήλα..... αυτό to hp είναι το ομορφότερο laptop που έχω δει μέχρι σήμερα. suck it apple.

δεν έχεις δει και πολλά τότε :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now