amorfis

προσθηκη 2ου ψυγειου..

Recommended Posts

προσφατα εβαλα ενα αρμορ+ lcs. εχω απο το tai-chi το διπλο ψυγειο στην ακρη..[δεν εκανε το waterblock νομιζω σε am3 & θελει αντλια γτ εχει πολυ αδυναμη(σας ειπα τον πονο μου :/:S)].... σκεφτομουν λοιπον να το φερω να το βαλω στο κατω μερος που εχει χωρο.. να ρωτησω τα εξης... πως θα βγαλω τα νερα? πρεπει να βγει ολο το συστημα να το αδειασω? η αντλια εχει προβλημα με τα 2 ψυγεια? και που μπορω να βρω εκεινο το πλαστικο αποστατη που βαζουν απ'εξω τα ψυγεια? αν και δε με καιει τοσο μια χαρα ειναι και μεσα..

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο διαβάζοντας το πόστ σου, τι αντλία έχεις? Επίσης, γιατί να βάλεις δεύτερο ψυγείο?Ψύχεις και τη vga? Αν ναι, τότε θα έχει νόημα να συνδέσεις δεύτερο ψυγείο και μόνο υπό τη προϋπόθεση ότι έχεις δυνατή αντλία. Αν δε ψύχεις τα γραφικά και η αντλία δε φτουράει, τότε σύνδεσε το καλύτερο ψυγείο μόνο και θα είναι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα κερδίσει κάτι με την προσθήκη δεύτερου ψυγείου μόνο σε cpu στις ίδιες συχνότητες!

Η αντλία δεν θα αντέξει δεύτερο ψυγείο...έχει μικρό μανομετρικό, όχι ροή!

Link to comment
Share on other sites

Ροή 500L/min είναι καλή αν μπορούσε να τη διατηρήσει...Με το μικρό της μανομετρικό όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται ίσαμε που πέφτει πάρα πολύ, μπορεί και 10φορές λιγότερο ανάλογα τις αντιστάσεις... Αφού δε ψύχεις κάρτα γραφικών είσαι μια χαρά μείνε όπως είσαι, το διπλό φτάνει για ένα επεξεργαστή...

Link to comment
Share on other sites

δε νομιζω πως εχει χωρο για διπλο εκει μεσα που ειναι ολα... δλδ το διπλο ψυγειο μονο αμα τα βγαλω ολα και κρατησω αντλια και δοχειο νερου ε?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now