George_o/c

Alienware M11x compact gaming laptop

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Alienware M11x compact gaming laptop]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]Η αγορά των laptop, όπως θα έχετε φυσικά προσέξει τα τελευταία χρόνια, έχει ανθίσει υπερβολικά πολύ, με τα νούμερα των πωλήσεων να ξεπερνάνε τα αντίστοιχα των Desktop PC, δείχνοντας την τάση που έχει το αγοραστικό κοινό για περισσότερη φορητότητα και έτοιμες λύσεις. Ένα μέρος του συγκεκριμένου καταναλωτικού κοινού αναζητά κατά κόρον σχετικά ακριβά μοντέλα, που προορίζονται για απαιτητικούς χρήστες οι οποίοι δίνουν σημασία στην ποιότητα κατασκευής, την κομψή εμφάνιση και τις απεριόριστες gaming δυνατότητες.

Το compact gaming laptop που έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στην φωτογραφία που ακολουθεί, είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στην έκθεση CES 2010 νωρίτερα αυτό το μήνα. Διαφημιζόταν ως το δυνατότερο "sub 12" gaming laptop παγκοσμίως, πράγμα με το οποίο σίγουρα θα συμφωνήσετε αν ρίξετε μια ματιά στα χορταστικά χαρακτηριστικά του. Παρόλο που αρχικά ακούγονταν φήμες που ήθελαν την τιμή του να αγγίζει τα $999, το Alienware M11x αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη στα $799. Κεντρικά χαρακτηριστικά του είναι η οθόνη 11.6 ιντσών, η πανίσχυρη κάρτα γραφικών GeForce GT 335M, ένα multi-card reader, Gigabit Ethernet, WiFi, θύρες εξόδου D-Sub & HDMI και διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά τις έξι ώρες.

[img_ALT=Alienware M11x compact gaming laptop]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b6286b05daa2.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

JC_Denton τα laptop έχουν ημερομηνία λήξης δεν αξίζει να τα έχεις για htpc αλλά ούτε και για fileserver. για μένα τα laptop είναι για δουλειές και όχι του τύπου κάτσε να πάρω ένα laptop για να παίζω ακόμα και στην τουαλέτα!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί; Ωραία είναι και στην τουαλέτα :hehe:

Ημερομηνία λήξης από άποψης περιφερειακών? Γιατί έχω ένα παλιό εδώ πάνω από δεκαετίας που δουλεύει μιας χαρά!

Link to comment
Share on other sites

επειδή είμαι τεχνικός και τόσα χρόνια βλέπω πόσα πολλά laptops να πετιούνται στα σκουπίδια γι' αυτό το λέω. π.χ. χθες παρέλαβα ένα sony αξίας 1200 εθρώ πριν 1 χρόνο και 1 μήνα. είναι μιας φίλης μου. η εγγύηση έχει λήξει. αυτή τη στιγμή μεταφορικά και επισκευή μητρικής 600 ευρώ και δεν ξέρω καν αν λειτουργεί η οθόνη. μόνο για να πάει και να έρθει θέλει 100 ευρώ. πέφτουν τόσο πολύ οι τιμές τους που δεν αξίζουν τα λεφτά τους. και το χρησιμοποιούσε μόνο για ιντερνετ να φανταστείτε. και μην μου πείτε για την μάρκα γιατί είναι από τις πιο πουλημένες σε design και έχουν τα λιγότερα προβλήματα μαζί με τα hp & toshiba. τα πιο προβληματικά τα τελευταία 7 χρόνια που δουλεύω είναι τα acer. μπορείς να πάρεις τον dell που είναι σαν εξωτερικός σκληρός (υπολογιστής όμως δεν θυμάμαι μοντέλο) για fileserver και έχεις ένα πολύ όμορφο και γρήγορο μηχάνημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now