George_o/c

Η MSI συμπεριλαμβάνει το Super LoiLoScope στο bundle των GeForce VGAs της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI συμπεριλαμβάνει το Super LoiLoScope στο bundle των GeForce VGAs της]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Σε μια προσπάθειά να βελτιώσει έμμεσα την αξία των καρτών γραφικών της, η MSI αποφάσισε να προσφέρει μια δοκιμαστική έκδοση του Super LoiLoScope Video editing software με όλα τα προϊόντα GeForce. Ανεπτυγμένο από την LoiLo, το Super LoiLoScope εκμεταλλεύεται την τεχνολογία CUDA της NVIDIA! Ως συνέπεια του προηγουμένου, έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επεξεργαστική δύναμη του Graphics Processor Unit για να αυξήσετε την ταχύτητα του video encoding έως και δέκα φορές, εν συγκρίση με την ταχύτητα που θα είχατε αν κάνατε χρήση μόνο του επεξεργαστή.

Εκτός από το GPU-accelerated H.264 encoding, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατότητες για HD movie editing, 5-κάναλο video playback, AVCHD format HD movie playback και interface μεταφρασμένο σε εννέα διαφορετικές γλώσσες. Η trial έκδοση του προγράμματος ισχύει για 30 μέρες, οπότε σε περίπτωση που σας βολεύει πρέπει να το αγοράσετε.

[img_ALT=Η MSI συμπεριλαμβάνει το Super LoiLoScope στο bundle των GeForce VGAs της]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b628b65511cd.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

webhunter δεν είναι δικό της λογισμικό απλά έκανε μια συμφωνία και την προωθεί στους πελάτες της. αν το δοκιμάσουμε και μας αρέσει και μπορούμε οικονομικός να το αποκτήσουμε γιατί να μην το πάρουμε. εμένα οι trial εκδόσεις μου αρέσουν. είναι και κάτι πρώιμο πως θα το δώσει η εταιρεία κατασκευής δωρεάν έστω και αν δεν αξίζει τα λεφτά του.

Link to comment
Share on other sites

Τα trial αν θέλουμε τα κατεβάζουμε...δεν χρειάζεται να μας τα δίνουν! Άλλωστε με τα updates που γίνονται, μέχρι να πάρεις την κάρτα θα πρέπει να κατεβάζεις την νέα έκδοση που θα υποστηρίζει τα νέα drivers, τις νέες κάρτες και πάει λέγοντας. Δώσε μια έκδοση standard δωρέαν με κομμένο το HD να καταλάβω, αλλά όχι τελείως trial.

Σαν τα antivirus στα laptop καταντήσαμε...σας δίνουμε, αλλά ισχύει μόνο για 60 μέρες, ούτε καν εξάμηνο! Βρε ούστ...

Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα μόλις, μπελαλίδικο μου φάνηκε. Ούτε με τις ρυθμίσεις του μπόρεσα να βρω άκρη, ένα αρχείο που κωδικοποίησα ο επεξεργαστής έπιασε 100 %. Αν το έκανε με την gpu, γιατί γίνεται αυτό? Γενικά, τίποτα ιδιαίτερο προς το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now