Nomad

Πρόβλημα με τη ρύθμιση volt της κάρτας γραφικών

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για κάτι σχετικό που αφορά τη κάρτα γραφικών του pc μου. Πρόσφατα αγόρασα μια Gigabyte GTX275 super overclock (GIGABYTE GEFORCE GTX275 CUDA GV-N275SO-18I SUPER OVERCLOCK 1.8GB DDR3 PCI-E RETAIL - E-SHOP.GR) και θέλησα να την clocaρω λίγο παραπάνω. Ξεκινώντας λοιπόν διαπίστωσα πώς κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα δεν με άφηνε να ρυθμίσω τα volt του πυρήνα και των μνημών της κάρτας. Ακόμα και το πρόγραμμα που παρέχει η ίδια η gigabyte με την αγορά της κάρτας (gamer hud---http://www.gigabyte.com.gr/global/el/pages/vga_20080718_gamerhud/tech_20080718_gamerhud.htm) και το οποίο επιτρέπει την αυξομείωση των volt, δεν μου δίνει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Μήπως το μοντέλο της κάρτας μου δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους επέμβαση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Περιμένω τις πολύτιμες απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου όχι δεν δοκίμασα με αυτό αλλά με οποιοδήποτε άλλο δοκίμασα τίποτα...Γίνεται με το πρόγραμμα της MSI απο τη στιγμή που η κάρτα μου είναι της gigabyte?? Τι λες να φταίει??

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά και κάτι άλλο. Μόλις πάω να κάνω κάποια μέτρηση με το 3DMark vantage μου εμφανίζει ένα μήνυμα το όποιο λέει πως η οθόνη μου δεν υποστηρίζει τη minimum ανάλυση 1280*1024 με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τι score βγάζω. Η οθόνη μου είναι αυτή: LG W1943SS-PF 19'' TFT PIANO BLACK - E-SHOP.GR

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά και με το MSI afterburner τα ίδια. Μου επιτρέπει τη ρύθμιση των MHz των ρολογιών αλλά voltage control γιοκ!!!! Λογικά ίσως η κάρτα μου δεν επιτρέπει τέτοια επέμβαση. Τι λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now