WebHunter

Seagate preparing PCi-Express SSD: Still on enterprise route

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Seagate preparing PCi-Express SSD: Still on enterprise route]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Η Seagate, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες μηχανικών δίσκων παγκοσμίως, συνεχίζει να μένει πιστή στην δήλωση που έκανε πριν από δυο χρόνια, πως οι δίσκοι SSD δεν θα άλλαζαν τίποτα στους υπολογιστές, τουλάχιστον στον θέμα του home user. Από την πλευρά της συνεχώς αυξανόμενης βιομηχανίας που απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια και μεγάλες δυνατότητες, έρχεται να δημιουργήσει μια νέα συμφωνία με την LSI, τους ειδικούς σε θέματα controller, ώστε να δημιουργήσει τους πρώτους της PCi-Express SSDʼs.

Σκοπός της συμφωνίας είναι η LSI να ενσωματώσει την τεχνογνωσία της πάνω σε θέματα SAS και PCi-e στους Solid State Disks της Seagate. Αυτό γίνεται για δυο κυρίως λόγους, πρώτον διότι οι PCi-Express SSD αποδίδουν καλύτερες επιδόσεις, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε απαιτητικές διατάξεις, και δεύτερον διότι μπορούν να προσαρμοστούν πιο εύκολα σε enterprise διατάξεις. Στόχος και των δυο εταιρειών είναι να πετύχουν και να ξεπεράσουν αντίστοιχες λύσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά, όπως το Z-Drive της OCZ και το Fusion-IO.

Περαιτέρω, η Seagate ανακοίνωσε ότι προτίθεται να επενδύσει £60 εκατομμύρια στο συγκρότημα της στο Springtown στο Londonderry της βόρειας Ιρλανδίας για να αναπτύξει ένα νέο research center δημιουργώντας 85 R&D θέσεις εργασίας. Αυτή της η κίνηση μπορεί να σχετίζεται με τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον της στο κομμάτι της αγοράς που ονομάζεται SSD.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now