George_o/c

Enermax: Νέες εκδόσεις των MODU82+, PRO82+ & LibertyECO PSUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Enermax: Νέες εκδόσεις των MODU82+, PRO82+ & LibertyECO PSUs]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]Σε μια προσπάθειά της να διατηρήσει την γκάμα προϊόντων της φρεσκαρισμένη κατά την διάρκεια του Q1 2010, η Enermax αποφάσισε να λανσάρει τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των MODU82+, PRO82+, και LibertyECO τροφοδοτικών. Ποιες όμως είναι οι διαφορές των upgraded versions σε σύγκριση με τις αρχικές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα; Καταρχάς τα "νέα" PSUs διαθέτουν 6+2-pin (8-pin) power connector, αντί για τα απλά 6-pin των προηγουμένων. Επιπροσθέτως είναι κατάλληλα επανδρωμένα με την γνωστή λειτουργία HeatGuard, σύμφωνα με την οποία οι ανεμιστήρες των τροφοδοτικών παραμένουν ανοικτοί για περίπου 30-60 δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση του συστήματος, για να αποβάλλεται η εκλυόμενη θερμότητα.

Και να ήταν μόνο τα παραπάνω. Τα upgraded PSUs διαθέτουν το λεγόμενο CordGuard clip ώστε το καλώδιο του ρεύματος να παραμένει στην θέση του, ενώ οι κάτοχοί τους θα συναντήσουν και μεγαλύτερα CPU 12V καλώδια, πράγμα που θα διευκολύνει το cable management.

Τέλος, μιας και η Enermax γιορτάζει την εικοστή της επέτειο, για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα τα ανωτέρω τροφοδοτικά θα περιλαμβάνουν στο bundle και έναν 120mm Twister case fan. Στα πρώτα upgrades θα συμπεριληφθούν τα 625W MODU82+ II, τα 425/525/625W PRO82+ II και τα 500/600W LibertyECO II.

[img_ALT=Enermax: Νέες εκδόσεις των MODU82+, PRO82+ & LibertyECO PSUs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b67b5da3926b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now