chri5ti9

Ερώτηση για Asrock P55M Pro

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο καιρό αγόρασα την προαναφερθείσα mobo και θέλω να κάνω overclocking. Έχω ακούσει όμως ότι τα socket της foxconn έχουν βγει προβληματικά στο oc. Αληθεύει αυτό?

Επίσης στα πόσα ghz θα είμαι καλά?

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι συνέβαινε με τα κατεστραμμένα sockets: http://www.hwbox.gr/news/6428-ti-akribos-simbainei-me-p55-ta-katestramena-sockets-kai-tous-kamenous-cpus.html

Βέβαια το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται πλέον, γιατί η Foxconn έκανε τις απαραίτητες αλλαγές στο socket (νέο revision) και όλα είναι ok.

Τώρα για την o/c απορία σου... Χμμμ... Τι εννοείς στα πόσα GHz θα είσαι καλά; Ακόμα και στα 2.66GHz που είναι ο 750 σου μια χαρά μπορεί να το θεωρούν μερικοί. Άλλοι που θέλουν να εκμεταλλεύονται στα μέγιστα την επεξεργαστική δύναμη του CPU τους, τον πάνε στα 4GHz+ π.χ... Εξαρτάται δηλαδή από την χρήση που του κάνει ο καθένας και το πόσο θες να ψαχτείς.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, κι εγώ θέλω περισσότερη δύναμη και πιστεύω ότι τα 3,6-3,8ghz θα είναι μια χαρά για μένα, απλά ρώτησα για να μάθω αν είναι σταθερός σε τέτοια συχνότητα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έχεις πρόβλημα στα 3.6GHz, κανένα. Όλοι οι 750 ανεξαιρέτως παίζουν εκεί. Ούτε η μητρική νομίζω να σου προξενήσει κάνα problem γιατί η συχνότητα είναι συνηθισμένη για 24/7.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, μέχρι τώρα κατάφερα να το φτάσω στα 3,4ghz χωρίς να ανεβάσω το ρεύμα του.

Πήγε και στα 3,6 αλλά πετούσε μπλέ οθόνες. Μήπως χρειάζεται να τσιμπήσω λίγο το ρεύμα για να πάω στα 3,6?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now