George_o/c

Acer Aspire One 532g: NVIDIA ION 2 is here!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer Aspire One 532g: NVIDIA ION 2 is here!]http://reviews.hwbox.gr/news/acer.jpg[/NEWS_IMG]Έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τότε που ακούστηκαν οι πρώτες φήμες για την επερχόμενη πλατφόρμα ION 2 της NVIDIA. Δυστυχώς δεν ήταν λίγοι οι φανατικοί οπαδοί της που "αλλαξοπίστησαν" βλέποντας ότι ακόμα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να διαφοροποιείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό, άρχισαν να εμφανίζονται και σε υλοποιήσεις της Intel. Παρόλα αυτά οι συνεργάτιδες εταιρείες της πράσινης πάνω στον τομέα αυτό δεν το βάζουν κάτω, εμμένοντας στα "πρωτοποριακά" χαρακτηριστικά της NVIDIA ION 2 Platform.

Η Acer, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, ετοιμάζει πυρετωδώς ένα εντυπωσιακό netbook, κινητήρια δύναμη του οποίου αποτελεί η πλατφόρμα ION 2. Πρόκειται για το Aspire One 532g, που από ότι μαθαίνουμε θα εκμεταλλεύεται την Optimus technology για αυξημένη εργονομία και μεγαλύτερη ευελιξία. Πιο αναλυτικά, τα γραφικά παράγονται και από την Intel GMA 3150 (ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) και από μια GT218 GPU (PCI-Express x1 interface), ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη και της εφαρμογής.

Η μέγιστη διάρκεια μπαταρίας που υπολογίζεται ότι δύναται να αγγίξει το Acer Aspire One 532g ανέρχεται στις 10 ώρες, ενώ εκτός από τα παραπάνω διαθέτει και: Ethernet, WiFi, προαιρετική υποστήριξη 3G και οθόνη 10 ιντσών. Πιθανολογείται ότι θα το δούμε στην CeBIT τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε λοιπόν, υπομονή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now