George_o/c

Buffalo MicroStation: Νέα σειρά φορητών SSDs από την γνωστή εταιρεία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Buffalo MicroStation: Νέα σειρά φορητών SSDs από την γνωστή εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee6849af1d.jpg[/NEWS_IMG]MicroStation (SHD-PEU2), είναι η ονομασία που έδωσε η Buffalo στην νέα σειρά φορητών Solid State Drives (SSDs) της. Οι διαστάσεις των Buffalo SSDs ανέρχονται στα 57 x 13 x 98 χιλιοστά, ενώ το βάρος τους ξεπερνά για λίγο τα 60 γραμμάρια. Ερχόμενοι σε χωρητικότητες των 32 ή 64GB, έχουν συνδεσιμότητα USB 2.0/1.1 και προστατεύονται από μοδάτες μαύρες glossy θήκες. Κεντρικό χαρακτηριστικά τους είναι τα Memeo Autosync και Secure Lock Ware: Πρόκειται για προγράμματα προστασίας, που περιλαμβάνονται στο bundle των Buffalo MicroStation.

Φέρουν δύο χρόνια εγγύηση, ενώ η εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων θα γίνει προς τα τέλη αυτού του μήνα. Η Buffalo δεν ακολούθησε σκληρή τιμολογιακή πολιτική (όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει) με τις τιμές τους να ξεκινάνε από 115?.

[img_ALT=Buffalo MicroStation: Νέα σειρά φορητών SSDs από την γνωστή εταιρεία]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b7d800b28725.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν υπάρχει ή μάλλον υπήρχε μιας και πλέον δεν τον έχει το Πλαίσιο, ο φορητός της Transcend που είναι και μικρότερος και με eSATA interface, οι προτάσεις της Buffalo απλά απογοητεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now