WebHunter

Belkin USB 3.0 Controller: Αναβαθμίστε τις ταχύτητες σας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Belkin USB 3.0 Controller: Αναβαθμίστε τις ταχύτητες σας]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Η ώρα για την μεγαλύτερη δοκιμή του νέου προτύπου μεταφοράς δεδομένων USB 3.0 SuperSpeed πλησιάζει ολοένα και πιο γρήγορα με τις κατασκευάστριες εταιρείες να δημιουργούν συσκευές που να το υποστηρίζουν, αλλά και κάρτες για να μπορέσουν αν το απολαύσουν όσοι δεν διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα. Η Belkin ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και μας ετοιμάζει κάρτες επέκτασης για το νέο πρότυπο, τόσο για desktop, όσο και για laptop pcʼs και φυσικά καλώδια που θα διασυνδέσουν τις συσκευές μας.

H Belkin πάντα προχωρούσε στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και στην παρουσίαση προϊόντων που υποστηρίζουν τις τεχνολογίες αυτές στους καταναλωτές, “ αναφέρει ο RJ Theodore, General Manager of Core Products. “Το USB 3.0 είναι σε θέση να έχει μεγάλη επίδραση στην συνδεσιμότητα των υπολογιστών, των media players και άλλων συσκευών. Παρόμοια με την πρώτη παρουσίαση του USB 2.0, σχεδιάζουμε να προωθήσουμε την ενσωμάτωση του USB 3.0 σε μια σειρά από έξυπνες λύσεις που θα είναι εύκολες στην κατανόηση και την χρήση από τους καταναλωτές μας.

Με τις θεωρητικές ταχύτητες των 5.0 Gbps θα κινηθούν οι συσκευές της Belkin βασισμένες στον ελεγκτή της NEC, παρέχοντας παράλληλα την συνεργασία με το πρότυπο USB 2.0. Οι κάρτες PCI-Express και ExpressCard αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Αμερική τον Απρίλιο και θα στοιχίζουν $79.99, ενώ τα καλώδια σύνδεσης USB 3.0 A-B και Micro-B θα έρχονται προς $49.99.

[img_ALT=Belkin PCi-Express USB 3.0 Card]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b85151dbdfb8.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Belkin ExpressCard USB 3.0]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b85151d60a98.jpg[/img_ALT]

Για σας που αναρωτιέστε ποια είναι τα καλώδια USB 3.0 A-B και Micro-B, σας παραθέτουμε τις παρακάτω εικόνες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο:

[img_ALT=Α-Β USB 3.0 cable]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8517dc279d5.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Micro-Β USB 3.0 cable]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8517dc38f1d.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now