Guest nnn

hol double-play GR & hol telephony GR - οι νέες υπηρεσίες της hellas online

Recommended Posts

Δελτίο τύπου

Η hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα νέα πακέτα επικοινωνίας hol telephony GR και hol double-play GR.

Με επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη, η hellas online προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Έτσι, τα νέα πακέτα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και για όλο το 24ωρο, με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις.

Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα hol double-play GR και hol telephony GR προσφέρουν

απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές:

hol telephony GR 22,90 ? / μήνα

hol double-play GR 32,90 ? / μήνα

hol.gif

Το hol double play GR συνδυάζει απεριόριστο και γρήγορο adsl internet έως 24Mbps, ενώ συνοδεύεται και με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό.

Τέλος, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στη συνδυαστική προσφορά hol – Vodafone, μπορούν να επωφεληθούν με έκπτωση 5? στο λογαριασμό τους hellas online και έως και 15? στο λογαριασμό του κινητού τους Vodafone κάθε μήνα, για πάντα!

Σχετικά με την hellas online

Η hellas online είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φωνής και Internet για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς . Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, μετά τον ΟΤΕ. Η hellas online είναι μέλος του ομίλου Ιntracom Holdings και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πηγή:hellas on line

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now