George_o/c

Intel Classmate PC: Το απόλυτο εργαλείο για μαθητές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Classmate PC: Το απόλυτο εργαλείο για μαθητές!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Δίνοντας πνοή στην OLPC XO σειρά προϊόντων της, η Intel ανακοίνωσε επισήμως την τελευταία έκδοση του Classmate PC, που πλέον βασίζεται στην πλατφόρμα Pine Trail. Ο σχεδιασμός είναι αδιαμφισβήτητα αλλαγμένος/συμμαζεμένος αφού δίνει έμφαση στην φορητότητα και βολή του ιδιοκτήτη. Διαθέτει LCD touchscreen 10.1 ιντσών (native ανάλυση 1024x600) η οποία μάλιστα δύναται να περιστραφεί κατά 180 μοίρες (για λειτουργία σε tablet-mode), ενσωματωμένη webcam, dual headphone jacks, συνδεσιμότητα WiFi, μπαταρία με εργονομία που αγγίζει τις 8.5 ώρες και προαιρετική συνδεσιμότητα 3G, GPS & WiMAX.

Το πληκτρολόγιο, το touchpad και η οθόνη είναι πλέον ανθεκτικά σε γρατζουνιές και νερό, ο σκληρός δίσκος προστατεύεται σε περίπτωση που πέσει το pc, ενώ οι απαιτητικοί γονείς μπορούν να προμηθευτούν και έκδοση με πληκτρολόγιο που προστατεύεται από μικρόβια. Το πακέτο συμπληρώνεται με ψηφιακό accelerometer, touch-optimized user interface, υποστήριξη PDF και ePub file formats (χρήση και ως e-reader δηλαδή), handwriting recognition και note-taking προγράμματα για διευκόλυνση του μαθητή.

Κατά τα λεγόμενα της Intel οι συνεργάτιδες εταιρείες θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν μοντέλα βασισμένα στο Classmate PC αργότερα αυτό το χρόνο.

[img_ALT=Intel Classmate PC: Το απόλυτο εργαλείο για μαθητές!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b8f05f3c1727.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό, πιστεύω πως έτσι το μάθημα θα είναι πιο ευχάριστο στους μαθητές.Για την ελλάδα λένε τίποτα...;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό να μου πείς...Τέτιοι που είμαστε....Γι'αυτό δεν θα πάμε μπροστά ποτέ ως χώρα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now