George_o/c

MSI GE700: Νέο Core i5 entertainment/gaming laptop από την MSI!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI GE700: Νέο Core i5 entertainment/gaming laptop από την MSI!]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Η καλπάζουσα πορεία της MSI στο laptop segment συνεχίζει με ένα ακόμα εκπληκτικό προϊόν, το Arrandale-powered GE700. Έχουμε να κάνουμε με ένα entertainment και gaming notebook με οθόνη 17.3 ιντσών, χρώματος ασημί (φέρει λίγο σε Mac). Ο φορητός αυτός προσωπικός υπολογιστής είναι επανδρωμένος με επεξεργαστή Intel Core i5, μνήμη DDR3, ένα ή δύο σκληρούς δίσκους για άπλετη χωρητικότητα που αγγίζει ακόμα και το 1TB, κάρτα γραφικών Radeon HD 5730 με 1GB VRAM, 4-in-1 card reader, 720p HD webcam, Gigabit Ethernet, συνδεσιμότητα 802.11 a/b/g/draft n WiFi και Bluetooth 2.1, όπως επίσης και μπαταρία 6-cell ή 9-cell για μεγαλύτερη εργονομία.

Εκτός από την γνωστή πλέον τεχνολογία ECO Engine Power Saving, η MSI πρωτοτυπεί ξανά με την τεχνολογία GPU Boost. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας πάνω στο MSI GE700 και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένουν προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό.

ECO Engine Power Saving Technology Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το power management level που χρειάζεται μέσα από τα Video Game, Film, Presentation, Word Processing και Turbo Battery. Αναλόγως το profile φυσικά ρυθμίζεται και η φωτεινότητα της οθόνης. Επιπλέον από level σε level αλλάζουν αυτόματα και οι ρυθμίσεις για shutdown, standby και processor performance ώστε να έχετε πάντα όση υπολογιστική δύναμη πραγματικά χρειάζεστε.

Exclusive GPU Boost Technology Το GE700 σας δίνει όπως και ο προκάτοχός του (GE600) την δυνατότητα να εξισορροπήσετε το video/audio efficiency και την ζωή της μπαταρίας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Όταν τρέχετε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας που απαιτούν μεγάλα ποσά επεξεργαστικής δύναμης από την κάρτα γραφικών, απλά πατήστε το GPU Boost key. Με αυτή σας την κίνηση αλλάζει το graphics mode και πλέον το performance είναι στο maximum. Αν τώρα η εφαρμογή που τρέχετε δεν προσδίδει φόρτο στην κάρτα γραφικών ή απλά θέλετε η μπαταρία του laptop να "κρατήσει" λίγο παραπάνω, βγαίνετε από το graphics mode πατώντας το GPU boost key και πλέον ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

[img_ALT=MSI GE700: Νέο Core i5 entertainment/gaming laptop από την MSI!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b9a21a7aabb8.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now