George_o/c

Buffalo MiniStation: Οι φορητοί σκληροί δίσκοι της Buffalo ντύνονται και στα χρυσά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Buffalo MiniStation: Οι φορητοί σκληροί δίσκοι της Buffalo ντύνονται και στα χρυσά]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Μέρα με τη μέρα, ο ανταγωνισμός στην αγορά των φορητών σκληρών δίσκων γίνεται πιο σκληρός, αφού ολοένα και περισσότερες εταιρείες ανακοινώνουν νέα προϊόντα. Εκτός όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση ενός portable HDD. Η Buffalo Technology λοιπόν, αισθάνθηκε ότι κάτι λείπει από την MiniStation σειρά προϊόντων της, οπότε αποφάσισε εκτός από τα ήδη υπάρχοντα και συνηθισμένα χρώματα (μαύρο, κόκκινο, άσπρο, μπλε και ροζ) να κυκλοφορήσει τον δίσκο και σε χρυσό.

Οι διαστάσεις του ανέρχονται σε 81 x 16 x 130 χιλιοστά. Διαθέτει USB 2.0/1.1 interface και ενεργειακή κατανάλωση που δύναται να κατέβει στα 1.27W, ενώ μες στο bundle εσωκλείει τα Memeo AutoSync και SecureLockMobile software για αυτόματο συγχρονισμό με PCs/Macs και εύκολο data encryption.

Τα Buffalo MiniStation drives είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες των 250, 320, 500 και 640GB, με την τιμή τους να κυμαίνεται από 50 μέχρι και 100?.

[img_ALT=Buffalo MiniStation: Οι φορητοί σκληροί δίσκοι της Buffalo ντύνονται και στα χρυσά]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b9a468f508f4.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now