GoriLLakoS

H.O.T @ 132.1 Points για την κορυφή του κόσμου !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=930&d=1196420810[/wrapleft]Μόλις 132.1 πόντους απο την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης απέχει η ομάδα μας aka Hellas Overclocking Team ! Ύστερα απο την προσθήκη του MickeyMouse στο draft της ομάδας μας και την συνεχόμενη προσπάθεια όλων των μελών της H.O.T. ανεβήκαμε απο την θέση No.3 στην θέση No.2...και τώρα θέλω να πιστέυω πώς είναι θέμα χρόνου να πάμε στην No.1 πάλι μετά απο τις [14.08.2007 !

Good Luck, Have Fun , και να είστε προσγειωμένοι όταν περάσουμε πάλι πρώτοι...:drinks:

54799a418d2ea2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έκανε τρελή δουλειά ο κ.Ποντίκης :T: 80κατι ποντοι εμειναν.Περισσότερο όμως θέλω να εστιάσω στα λόγια του Γορίλα

και να είστε προσγειωμένοι όταν περάσουμε πάλι πρώτοι...

,καθώς είναι από τα άτομα που κράτησαν την καλύτερη στάση στις πρόσφατες ιστορίες που δίχασαν την ελληνική overclocking κοινότητα.

Ξέρω πολύ καλά ότι είμαι από τους τελευταίους που έχουν το δικαίωμα να ανακατευτούν καθώς ούτε στα ιδρυτικά μέλη ανήκω ούτε στην elite των overclockers της ομάδας (ούτε πρόκειται ποτέ)

Απο την άλλη είμαι σίγουρος ότι αυτή η ιστορία έχει πληγώσει πολλούς και από τις 2 ομάδες που βλέπουν τα άτομα που θαυμάζουν για τις γνώσεις τους και την προσφορά τους στο άθλημα να μην κάνουν κάτι για τα ξαναβρούν ,ενώ μόλις λίγους μήνες πριν ήταν φίλοι, και όλα αυτά γιατί; για μερικούς γαμωπόντους!

Γνωρίζω ότι έχω βγει εντελώς off-topic αλλά με βασάνιζε καιρό τώρα αυτή η ιστορία (παρόλο που δεν είμαι και τόσο ανακατεμένος με τον χώρο) και βρήκα μια ευκαιρία για να πω αυτά που πιστεύω καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήταν λες και έχει πέσει απαγόρευση για συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό.

Εδώ λοιπόν έρχομαι και ρωτώ έχουν σκοπό να κάνουν κάτι τα άτομα που ηγούνται της μικρής ελληνικής overclocking κοινότητας ώστε να επανέλθει το φιλικό κλίμα που επικρατούσε παλιότερα η μπα; γιατί προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ανοιχτεί ένα topic όπου θα ζητηθούν και από τις 2 πλευρές συγνώμη,και εδώ δεν σηκώνω κουβέντα όλοι έκαναν λάθη.

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την πολυλογία μου καθώς και για το ότι βγήκα τόσο μα τόσο εκτός θέματος.Επίσης ζητώ συγνώμη από όποιον νομίζει ότι θίγεται από το ποστ μου αυτό ,δεν έχω τέτοιο σκοπό άλλωστε, αλλά και από το forum αν θεωρεί ότι με κάποιο τρόπο εκτίθεται.

Φιλικά Άρης, :drinks: καλά benches σε όλους :)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Mars εχει συζητηθει πολλες φορες το θεμα και εκτος forum...

Τα πραγματα ειναι ως εχουν και θα παραμεινουν μαλλον ως εχουν...

Δεν εχει πια νοημα αυτη η συζητηση...

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ ,όποτε μπορώ, αρκετά ελληνικά forum σου λέω ότι δεν έχω δει καμία τέτοια συζήτηση , να τονίσω γιατί ίσως δεν με κατάλαβες καλά δεν μιλάω καθόλου για ένωση παραπάνω -θέμα το οποίο έχει κορεστεί- καθώς δεν με ενδιαφέρει αφού θεωρώ πιο σημαντικό την επαναφορά του φιλικού κλίματος που επικρατούσε πριν.

Εκτός και αν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις έξω από τα φορα κάτι το οποίο δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω καθώς δεν ανήκω σε κάποια παρέα εντός της ομάδας ώστε να μαθαίνω το τι γίνεται και εκτός του διαδικτύου.

Anyway σταματάω εδώ το off-topic,έχω εξεταστική και πρέπει να διαβάσω δίκτυα και ισχύος 2 :read::stars: , πείτε με αισιόδοξο αλλά θέλω να ελπίζω ότι όλα αυτά θα ξεχαστούν με την πάροδο του χρόνου αν δεν βρεθεί άλλος τρόπος να ξεπεραστούν νωρίτερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now