Nomad

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ GTX275

Recommended Posts

Ρς παιδια τι γινεται με τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας μου...Μεχρι τους 196,34 η καρτα μου σε idle λειτουργια δουλευε στο 40% το ανεμιστηρακι της...Απο εκει και επειτα δηλαδη 197,13 κλπ το ανεμιστηρακι σε idle λειτουργια δουλευει στο 14%...Φυσικα οταν παιζω παιχνιδια η τρεχω benchmarks οι στροφες ανεβαινουν κανονικα στο 100%...Εχω προβλημα?? Η ειναι φυσιολογικο αυτο?? Κανονικα μια καρτα σε normal λειτυργια ποσο τις 100 πρεπει να δουλευει???

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο το κανονικο σε idle ειναι 40% για τον ανεμιστηρα της καρτας ή 13??? Δηλαδη να γυρισω στους παλιους drivers 196.34 ή να συνεχισω αφοβα??

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να δεις αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με τους πιο παλιούς. Αν όχι, τότε μείνει με αυτούς. Αν ναι, τότε βάλε τους τελευταίους πάλι. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να γίνει κάτι, δηλαδή μην φοβάσαι ότι θα καεί η κάρτα σου ας πούμε. Απλά τσέκαρε αν έχεις το prob και με παλιότερους drivers.

Link to comment
Share on other sites

Οχι φιλος. με τους παλιους ο ανεμιστηρας κανονικα στο 40%...Αρα μενω σε αυτους γιατι βλεπω συνεχως προβληματα στους νεους οδηγους της πρασσινης...Δεν νομιζω να ειναι νορμαλ ενας ανεμιστηρας να δουλευει στο 13%..40% σε idle το δεχομαι και ετσι εχουμε συνηθισει.. Το 13 ειναι καπως..κουλο..

Link to comment
Share on other sites

Απο θερμοκρασιες κομπλε..μεγιστο σε full load 68-70 βαθμοι...Το μονο προβλημα ειναι πως οι στροφες του ανεμιστηρα πεφτουν στο 13%...Τουλαχιστον ετσι μου δειχνει το Nvidia Control Panel...Τι να πω, δεν ξερω τι φταιει..

Link to comment
Share on other sites

ακριβως τις ιδιες και για αυτο αναρωτιεμαι..αν οντως δουλευε ο ανεμιστηρας στο 13% οι θερμοκρασιες σε idle θα ανεβαιναν λογικα..Αρα μηπως δειχνει λαθος το Nvidia Control Panel??? Μηπως καποιο πρόγραμμα που εχω περασμενο το μπλοκαρει??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now