WebHunter

Thermaltake Armor A90: Φτιαγμένο για gamers

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake Armor A90: Φτιαγμένο για gamers]http://reviews.hwbox.gr/news/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG]Η Thermaltake προχώρησε πλέον στην οριστικοποίηση των προδιαγραφών του νέου της mid-tower chassis που είδαμε αρχικά στη CeBit 2010. Το νέο δημιούργημα έρχεται με την ονομασία Armor A90, συνεχίζοντας τις προδιαγραφές των παλαιότερων επιλογών της από τη σειρά Armor, ωστόσο φέρει μερικές επιπλέον προσθήκες που ταιριάζουν περισσότερο στη σημερινή εποχή. Απευθύνεται σε gamers που θέλουν να τοποθετήσουν το νέο τους σύστημα σε ένα φρέσκο κουτί, διατηρώντας αρκετό χώρο για το σύγχρονο hardware και μια εντυπωσιακή φινέτσα.

Το Armor A90 έχει διαστάσεις 502 (H) x 210 (W) x 515 (L) mm, ζυγίζει μόλις 8.2 Kg (λίγο παραπάνω από το γνωστό Shark της ίδια εταιρείας) και έρχεται βαμμένο σε απόχρωση του μαύρου, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο visual effect. Διαθέτει τρεις υποδοχές 5.25”, μικρό παράθυρο για να βλέπετε στο εσωτερικό του, eSata και USB συνδέσεις στη πρόσοψη και έρχεται με τρεις ανεμιστήρες στο δυναμικό του. Οι δυο (μπροστά και πάνω) διαθέτουν blue Leds και έχουν διαστάσεις 120 και 200 mm, αντίστοιχα. Περιστρέφονται στις 1000 και 800 RMP για αποδοτική, αλλά συνάμα αθόρυβη λειτουργία, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει άλλος ένας TurboFan με διαστάσεις 120 mm και ταχύτητα λειτουργίας 1000 RPM. Όλη η κατασκευή βασίζεται σε tool-less σχεδίαση για περισσότερη εργονομία!

Το κόστος του ανέρχεται στα $100 και πρόκειται να το δείτε στα καταστήματα μέχρι και τα τέλη του μήνα.

[img_ALT=Thermaltake Armor A90]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bc1142e495b7.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Thermaltake Armor A90]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bc1142e65e78.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Thermaltake Armor A90]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bc1142e83737.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Thermaltake Armor A90]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bc1142e9ec79.jpg[/img_ALT]

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

i like it ! +1 για thermaltake μονο και μονο για το μαυρο εσωτερικο...Προσφατα πηρα το v3 black edition καλο κουτακι ειναι παρολο που το χρωμα θελει φροντιδα....Παντως το μαυρο εσωτερικο ειναι τελειο....:)

Link to comment
Share on other sites

Βρε δε λέω, και εγώ έχω ένα Shark στην κατοχή μου, αλλά αν δεις την ποιότητα που σου δίνει το άλλο απλά μαγεύεσαι μπροστά στη πλαστικούρα!

Link to comment
Share on other sites

καλο κουτακι για τα λεφτα του και βολικο για οποιον θελει κατι ευκολο για στησιμο και μουρατο στο δωματιο του.

παντως εμενα δεν μου αρεσει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now