oldhag

μπελλα φανελλα

Recommended Posts

Ελα μωρε, οτι και να βαλει καποιος που δεν εχει φορεσει κανα Old Spice πριν, θα βρωμοκοπαει μετα απο λιγη ωρα. Δλδ αν τους φτιαξουν βαμβακερες, θα μυριζουν ολοι καζολιν? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

άστα βράστα. η χειρότερη εργασία κατ' εμέ είναι η εξυπηρέτηση πελατών. μονο αν το έχεις περάσει καταλαβαίνεις. και η τεραστια αδικία είναι ότι πληρώνονται στο μισό από αυτούς που κάθονται στις "γραφειαρες" τους (όπως εγώ) έχοντας επαφή με πελάτες μονο με email-τηλέφωνο.

επειδή δηλαδή ο πωλητής παπουτσιών (a ρε αλμπάντη!) δεν σπούδασε και κάνει κάτι πολύ "εύκολο" που το μπορούν όλοι (όπως και το να καθαρίζεις) πρέπει να αμείβεται λίγο αν και αυτό που παράγει αξίζει πολύ πολύ περισσότερο?!

καλά τα έλεγε η συγχωρεμένη: "μπουρλότο"!

Link to comment
Share on other sites

δεν ήταν μονο ένας φιλε μοu! το συμπέρασμα ειναί ότι μύριζαν όλοι που φορούσαν αυτές τις "παλιό μπλούζες" :D

πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. την επομενη φορα που θα πάω πλαίσιο θα πηγαίνω να μυρίζω έναν έναν από κοντά :D

Link to comment
Share on other sites

Τι ακουω ο ανθρωπως μια χαρα ειναι οι μπλουζες και λενε και το ονομα για ευνοιτους λογους τωρα τι να πει κανεις το τελευταιο πραγμα που θα κοιταζε καποιος ειναι οι μπλουζες μαλιστα οταν σε εξυπηρετουν νιωθεις σαφως καλυτερα απο το να μιλας σε εναν χαρτογιακα τετραγωνοπαντελονη...και στο τελος παντα παντα ομως σε ρωτανε αν εισαστε ικανοποιημενη..Προβλημα εχω αντιμετωπισει μονο απο το τηλεφωνω και μεσο ιντερνετ απο το καταστημα και συγκεκριμενα στο περιστερι ειναι αρκετα καλα θα μπορουσα να πω μονο που αργουν στα service οταν εχει κοσμο πολυ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now