MrAlex

Τι συμβαίνει με το HWBOX.org;

Recommended Posts

Παιδιά, τι συμβαίνει με το HWBOX.org; Κανείς δεν πηγαίνει εκεί. Δεν θα ήταν πρόβλημα για μένα να γράψω ειδήσεις ή να μεταφράζω reviews. Έγραφα ειδήσεις για OverclockersClub.com. Για παράδειγμα αυτό. Έχω γράψει τουλάχιστον ένα άρθρο κάθε μέρα. Επίσης, έχω A-Levels/IGCSE ελληνικά. Και λοιπόν

λέτε; έκανα μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα πολλές φορές. Η αγγλική ιστοσελίδα θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει γνωστό το HWBOX. Επίσης, θα μπορούσε να έχει δοκιμή το HWBOX για μια νέα ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας την αγγλική ιστοσελίδα, για να δούμε αν τους/μας αρέσει. Μπορεί να κρατήσει το ίδιο λογότυπο και θέμα, αλλά για να δοκιμάσουμε μια νέα layout, και η ιστοσελίδα να είναι χωρισμένη απο το φόρουμ. Έχω εμπειρία με τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Ποια είναι η γνώμη σας;

:)

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου φίλε Alex,

Βασικά, το hwbox.org έιχε ξεκινήσει πρώτο με σκοπό να γίνεται δουλειά εκεί και ότι πηγαίνει καλά να συνεχίζει και στο hwbox.gr . Στην πορεία, το γυρίσαμε τούμπα, και είπαμε πρώτα να εξελίξουμε το ελληνικό καθότι πιο έυκολο και εν συνεχεία το αγγλικό.

Μ' αυτά και μ'αυτά, το αγγλικό ξεχάστηκε και έμεινε πολύ πίσω, αλλά θέλει δουλίτσα να πάει εκέι που θέλουμε.

Στα υπόλοιπα που γράφεις, δεν θα σχολιάσω, στείλε pm να συνεχίσουμε :)

Φιλικά

Bill

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now