GoriLLakoS

Press Release : Gigabyte Energy Saving Μητρικές !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547a9d78c8fa73.jpg[/wrapleft] Η GIGABYTE UNITED INC., ένας πρωτοπόρος κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, ανήγγειλε την έναρξη διάθεσης πλήρης γκάμας μητρικών Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας, συμπεριλαμβάνοντας μητρικές βασισμένες στα X48, X38 και P35, προσφέροντας μέχρι 70% Εξοικονόμηση Ενέργειας και μέχρι 20% Βελτιωμένη Ενεργειακή Απόδοση τόσο απλά όσο ένα κλικ.

“Για περισσότερο από ένα χρόνο εντατικού σχεδιασμού και δοκιμών, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας αντιπροσωπεύει μια πραγματική επανάσταση στην κατασκευή μητρικών καρτών,” τονίζει ο Johnson Lin, CEO της GIGABYTE UNITED INC . “Με ένα απλό κλικ, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 70% ενέργεια από τη CPU χωρίς να θυσιάσουν υπολογιστική ισχύ. Φανταστείτε την πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα αν κάθε μητρική είχε την ικανότητα να παρέχει παρόμοια εξοικονόμηση ενέργειας.”

Παρέχοντας μία εξειδικευμένη ιδιόκτητη εφαρμογή και σχεδιασμό, συμπεριλαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υλικά από την Intersil, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE είναι μια μοναδική τεχνολογία που παρέχει ασύγκριτη εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Ο μοναδικός ενεργειακός σχεδιασμός πολλαπλών επιλογών της Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE επιτρέπει την αποδοτικότερη εναλλαγή ενεργειακών φάσεων ανάλογα τον φόρτο της CPU. Όταν ο φόρτος της CPU είναι χαμηλός ή μηδενικός, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας «κατεβάζει» τις επιλογές (σαν ταχύτητες) επιτρέποντας έτσι να περάσει μόνο όσο ρεύμα είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η εργασία. Κλείνοντας τις ενεργειακές φάσεις που δεν είναι απαραίτητες, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE είναι ικανή να επιτύχει εξοικονόμηση ενέργειας, μέχρι 70% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μητρικές, η οπόια κατα πάσα πιθανότητα θα είχε χαθεί. Όσο ο φόρτος αυξάνεται, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας αναγνωρίζει πως είναι αναγκαία περισσότερη ενέργεια και ανεβαίνει στην επόμενη επιλογή, ενεργοποιώντας έτσι τις απαιτούμενες ενεργειακές φάσεις.

Σε αντιθεση με τον παραδοσιακό ενεργειακό σχεδιασμό ο οποίος διατηρεί όλες τις ενεργειακές φάσεις ενεργές καθʼ όλη την διάρκεια λειτουργίας ανεξαρτήτου φόρτου, η Δυναμική Εξοικονόμησης Ενέργειας διαθέτει πολλαπλά επίπεδα επιλογών, επιτρέποντας έτσι τη CPU να Διατηρεί Μέγιστη Ενεργειακή Απόδοση από Χαμηλό μέχρι και Υψηλό Φόρτο. Σε παραδοσιακούς ενεργειακούς σχεδιασμούς φάσεων, κάθε επιλογέας λειτουργεί στην λιγότερο από βέλτιστη, προκαλώντας κενά στην ενεργειακή απόδοση. Με την ικανότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης επιλογέων πριν αυτοί αρχίσουν να χάνουν, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE είναι σε θέση να παρέχει μέχρι και 20% Βελτιωμένη Ενεργειακή Απόδοση.

547a9dbaf15962.jpg

Η φιλική προς το χρήση εφαρμογή Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας με ένα απλό κλικ. Οι χρήστες όχι μόνο μπορούν να βλέπουν την κατανάλωση της CPU σε Watts σε πραγματικό χρόνο, αλλά κι απʼ την στιγμή της ενεργοποίησης της Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας, μπορούν να βλέπουν πόση ενέργεια εξοικονομούν. Στην λειτουγία Meter, η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE δείχνει πόση ενέργεια έχει εξοικονομηθεί σε μία συγκεκριμένη περίοδο. Οι χρήστες μπορούν να μηδενίσουν αυτή την ενδειξη, όπως ο χιλιομετρητής του αυτοκινήτου. Στην λειτουγία Total, οι χρήστες βλέπουν πόση ενέργεια εχει εξοικονομηθεί συνολικά από την πρώτη ενεργοποίηση της λειτουργίας. Ακόμα και με την λειτουργία απενεργοποιημένη, η συνολικά εξοικονομημένη ενέργεια θα καταγραφεί μέχρι την επόμενη ενεργοποίηση, όπου θα συνεχιστεί η καταγραφή της.

Η τεχνολογία Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE προσφέρει επιπρόσθετη εξοικονόμηση ενέργειας με τον Δυναμικό Έλεγχο Τάσης της CPU (Dynamic CPU Voltage Control). Ρυθμίστε την τάση της CPU σύμφωνα με τις ανάγκες εξοικονόμησης ενέργειας; Επίπεδο 1 για Τυπική Εξοικονόμηση Ενέργειας, Επίπεδο 2 για Προηγμένη Εξοικονόμηση Ενέργειας, και Επίπεδο 3 για Ανώτατη Εξοικονόμηση Ενέργειας. Ο Δυναμικός ʽΕλεγχος Συχνότητας (CPU Throttling) της GIGABYTE επιτρέπει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Μοναδικός Σχεδιασμός Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας από την GIGABYTE

Η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE χρησιμοποιεί μιας σειρά δυναμικών δεικτών LED πάνω στη μητρική, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν την δυναμική εναλλαγή των επιλογέων σε πραγματικό χρόνο. Κάθε φορά που ένας επιλογέας ενεργοποιείται, ένας δείκτης LED χρωματικού κώδικα που αντιπροσωπεύει αυτή την επιλογή ανάβει.

Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας + Intel 45 nm CPU = Ασύγκριτη Ενεργειακή Απόδοση

Οι μητρικές Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE σε συνδυασμό με τους 45nm επεξεργαστές της Intel αποτελούν την καλύτερη πλατφόρμα για πολλαπλές εργασίες, πολυμέσα, υψηλής ποιότητας παιχνίδια και όλα αυτά καταναλώνοτας ελάχιστη ενέργεια. Συνδυάζοντας την Βέλτιστη Απόδοση – ανα - watt και την Βελτιστοποιημένη Εξοικονόμηση Ενέργειας των 45nm επεξεργαστών της Intel, μαζί με τα Ultra Durable, Ultra Cool και Ultra Energy Efficient performance των μητρικών Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της, οι χρήστες θα γνωρίσουν έναν νέο, Βελτιωμένης Ενεργειακής Εξοικονόμησης κόσμο της πληροφορικής.

Πλεονεκτήματα της Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE

Η Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE όχι μόνο βοηθάει τους χρήστες να μειώσουν το κόστος του ηλεκτρικού, αλλά παράλληλα βοηθάει να μειωθεί η καθημερινή επιβάρυνση που έχουν τα προϊόντα πληροφορικής στο περιβάλλον. Λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σημαίνει μικρότερη ανάγκη για παραγωγή ρεύματος στα εργοστάσια λιγνίτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ένα στοιχείο που προέρχεται από την καύση ορυκτών καυσίμων και γνωστό για την συνεισφορά του στην δημιουργία του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

Σήμερα είναι σημαντικότερο από ποτέ να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Γιʼαυτό και η GIGABYTE πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει υπεύθυνη υπολογιστική τεχνολογία η οποία έχει το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας. Επιπρόσθετα της Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας, η GIGABYTE έχει αφαιρέσει τον μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα υλικά από τα προϊόντα της, βοηθώντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό, ως προς το περιβάλλον, μέλλον για την πληροφορική.

Μοντέλα Δυναμικής Εξοικονόμησης Ενέργειας της GIGABYTE :

X48 Μοντέλα

GA-X48T-DQ6

GA-X48-DQ6

GA-X48-DS5

X38 Μοντέλα

GA-EX38-DS4

P35 Μοντέλα

GA-EP35-DS4 / GA-P35-DS4 (rev. 2.1)

GA-EP35C-DS3R / GA-P35C-DS3R (rev. 2.1)

GA-EP35-DS3P / GA-P35-DS3P (rev. 2.1)

A-EP35-DS3R / GA-P35-DS3R (rev. 2.1)

GA-EP35-DS3 / GA-P35-DS3 (rev. 2.1)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Δυναμική Εξοικονόμηση Ενέργειας της GIGABYTE (Dynamic Energy Saver), παρακαλώ επισκεφτείτε το site της GIGABYTE στη διεύθυνση:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx

Περί της GIGABYTE UNITED INC.

Η GIGABYTE UNITED INC., που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2006, περιλαμβάνει την GIGABYTE TECHNOLOGY Co., η οποία για τα τελευταία 20 έτη είναι παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία μητρικών καρτών. Συνεχίζει να εστιάζει στην κατασκευή πυρήνων προοριζόμενες για μητρικές κάρτες και κάρτες γραφικών. Η GIGABYTE UNITED INC. είναι δεσμευμένη στην παροχή προς τους πελάτες της των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν ότι πιο καινοτόμο στην βιομηχανίας πληροφορικής.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της σημερινής έντονα ανταγωνιστικής αγοράς, η GIGABYTE UNITED INC. χρησιμοποιεί πλήρως την τεχνολογία αιχμής καθώς επίσης και την εμπειρία της στις πωλήσεις και το μάρκετίνγκ για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις τεχνολογίες και να παρουσιάζει μια πλήρη σειρά των ψηφιακών λύσεων για την καθημερινή ζωή. Τώρα και για το μέλλον, η GIGABYTE UNITED INC. θα συνεχίσει να ενσωματώνει το μοναδικό πνεύμα και πολιτισμό, ο οποίος την έχει καταστήσει ένα από τα πρώτα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

-- Ένα Μικρό Κλικ για τον Άνθρωπο, Ένα Μεγάλο Άλμα για την Ανθρωπότητα --

Link to comment
Share on other sites

Εμένα γιατί το κ*λοπρόγραμμα που χρειάζεται για να την ενεργοποιήσεις δεν δουλεύει ούτε στα Vista ούτε στα XP ? :D

Έφυγε και για διακοπές λόγω εορτασμού του νέου κινέζικου χρόνου ( κάτι τέτοιο :P ) η επαφή μου στην Γιγαμπουκιά και είμαι ξεκρέμαστος :D

Link to comment
Share on other sites

Κολπα του Μαρκετιν και αντιγραφη της Ασους..Η P5E3 Deluxe εχει το Epu κτλ κτλ...μονο που δεν δουλευει..και ποιος το χρειαζεται δηλ...? αυτος που θα δωσει 250 θα κλοκαρει και δεν θα νοιαστει..

Οφειλω να ομολογησω οτι πριν καταληξω στην αγορα της με επηρεασε...ματαια ομως..

Δειτε εδω μαρκετιν...λειβαδι η μητρικη λεμε..γκαζον και κολπα μεχρι και 5χ5 παιζεις...

http://event.asus.com/mb/p5e3/index.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now