WebHunter

Mach Xtreme ArmorX: The Xtreme Looking Kits

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mach Xtreme ArmorX: The Xtreme Looking Kits]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee684ad7dc.jpg[/NEWS_IMG]Ένας ακόμα παίχτης εισέρχεται στον τομέα της κατασκευής μνημών RAM, θέτοντας υψηλούς στόχους που ταιριάζουν σε overclockers και enthusiasts. Η μέχρι πρόσφατα ελάχιστα γνωστή Mach Xtreme από τη δημιουργία Solid State Drives έρχεται να μας εντυπωσιάσει με τη δημιουργία δυο νέων kits τα οποία συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ο λόγος για τη νέα σειρά ArmorX που αποτελείται από kit των 4 GB DDR3 για διατάξεις dual channel.

Οι ArmorX θα κυκλοφορήσουν με συχνότητες λειτουργίες των 2200 MHz με latencies 7-10-10-28 και 2300 MHz με CL 8-11-8-28. Η απαιτούμενη τάση διατηρείται στα 1.65 V για να μπορούν να λειτουργούν άφοβα στις πλατφόρμες P55 και X58 της Intel , ενώ διαθέτουν και υποστήριξη για XMP. Την ψύξη αναλαμβάνει μια παθητική ψήκτρα με τεχνολογία HDT που ταυτόχρονα δημιουργεί ένα ιδιαίτερο στυλ ανάμεσα στα components του υπολογιστή σας. Η εγγύηση τους έχει διάρκεια εφ όρου ζωής, ωστόσο δεν καταφέραμε να μάθουμε τίποτα για την τελική τους τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Ε όσο να 'ναι θυμίζουν λιγάκι Team Xtreem...

Από ότι βλέπω τα rebranded Elpida aka PSC έχουν κατακλείσει την αγορά! Χαλαρώνοντας λίγο το tRCD ανεβαίνουν σαν τρελά ακόμα και με εργοστασιακή τάση λειτουργίας, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα προτιμήσει ο κόσμος. Εκτός από αυτό είναι πολύ φθηνότερα από τα Elpida Hyper-based :)

Τέλος, φαίνεται ότι στα κρύα τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά! Με την θερμοκρασία κάτω από το μηδέν, τα PSC έχουν τρομερό scaling ακόμα και με 7-8-7 (~2300MHz), που είναι κλασικός συνδυασμός των Hyper.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now