George_o/c

Enermax T.B.Silence case fans: Δροσίστε το σύστημά σας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Enermax T.B.Silence case fans: Δροσίστε το σύστημά σας!]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]Η Enermax λανσάρισε χθες επισήμως τους νέους της ανεμιστήρες, T.B.Silence. Ερχόμενοι σε 80mm, 92mm, 120mm & 140mm form factors, διαθέτουν ενίσχυση αλουμινίου, three-piece frame που ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και βελτιώνει την κυκλοφορία αέρα, ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες που μεγιστοποιούν το air flow (μέχρι και κατά 30% εν συγκρίση με τα συμβατικά blades) και Mean Time Before Failure (MTBF) που αγγίζει τις 100.000 ώρες.

Ανάλογα την διάμετρο του ανεμιστήρα που θα επιλέξετε, διαφοροποιούνται και οι ταχύτητες περιστροφής ανά λεπτό. Ρίξτε μια ματιά στον αναλυτικό πίνακα που ακολουθεί για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Το shipping των Enermax T.B.Silence θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 5? ανά ανεμιστήρα.

[img_ALT=Enermax T.B.Silence case fans: Δροσίστε το σύστημά σας!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c014791d92ae.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Enermax T.B.Silence case fans: Δροσίστε το σύστημά σας!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c014791e8334.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Enermax T.B.Silence case fans: Δροσίστε το σύστημά σας!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c01479205bc5.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ειναι δυνατον ρε παιδια 11db με 71cfm?Αν τα rated db ειναι σε μαξ στροφες τοτε πραγματικα αξιζουν αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now