George_o/c

BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake]http://reviews.hwbox.gr/news/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG]BlacX 5G θα είναι η ονομασία του νέου HDD/SSD docking station της Thermaltake. Με διαστάσεις 73 x 136 x 88 χιλιοστά και ταχύτατο USB 3.0 aka SuperSpeed USB interface, το Thermaltake BlacX 5G προδιατίθεται να στεγάσει τους 2.5"/3.5" SATA HDDs και SSDs σας με ασφάλεια. Στα ατού του συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο οι δυνατότητες hot swap και η σαγηνευτική εμφάνιση, αλλά και το ανθεκτικό στη διάβρωση USB 3.0 καλώδιο που κατά τα λεγόμενα της εταιρείας προσφέρει έξτρα αντοχή.

Το shipping του Thermaltake BlacX 5G έχει ήδη ξεκινήσει, με την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή τιμή να αγγίζει τα $49.99.

[img_ALT=BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c25076bad5a2.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c25076bbd0f0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c25076bc8335.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=BlacX 5G: USB 3.0 HDD/SSD docking station από την Thermaltake]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c25076bd3eac.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
3ehasa na valw phgh :D
Link to comment
Share on other sites

Ανθεκτικο στη διαβρωση.. Μαλιστα.. τι αλλο θα ακουσουμε!! Επρεπε να το φορτωσουν και με καμμια εξτρα δυνατοτητα, πολυ "ξερο" μου κανει. Κανα card reader, κατι..

Link to comment
Share on other sites

Καλο ειναι μωρε δε βαριεσαι.Πεταμενα λεφτα.

Ναι όπως το πάρει κανεις.

Υπάρχουν οι άνθρωποι που ασχολούνται μονο με το facebook και το chat,αλλα υπάρχουν και αυτοί που με αυτά τα εργαλεία τους λύνονται τα χερια για την δουλειά τους. :)

Link to comment
Share on other sites

Για πες μου jason μια δουλεια που θα μπορουσε οντος αυτο να σου λυσει τα χερια?

ΠΧ:Είσαι τεχνικός υπολογιστών και σου έχουν δώσει ένα pc να το κανεις format και αυτό δεν μπαίνει στα windows.

Ο πελάτης θέλει όπως και δήποτε τα αρχεία του.

Ναι εμενα με βολεύει τρομερά να το βγάλω από το pc του τον σκληρό δίσκο (ιδικά αμα ειναι laptop) και το βάλω σε αυτό το docking station που είναι plug and play,με γλιτώνει και από κούραση (κλείνω pc ανοίγω το κουτί ξεβισματονώ κάτι άλλο και τοποθετώ τον δίσκο αλλα και από ταχύτητα την ώρα που βιάζομαι.)

Σε κάλυψα?

Link to comment
Share on other sites

Απίστευτα βολικά πραγματάκια...

Πέρα από το να δείς τα αρχεία, βολεύει όταν έχεις να κάνεις στίβες δίσκους ghosting για εταιρικά pc, που θα περαστούν τα ίδια βασικά πράγματα. Με ένα τέτοιο ξεμπερδεύεις άμεσα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now