George_o/c

Colin McRae's DiRT 3: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Colin McRae's DiRT 3: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer!]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Η Codemasters επιβεβαίωσε επίσημα πλέον ότι ετοιμάζει πυρετωδώς το sequel του επιτυχημένου Colin McRae's DiRT 2, ονόματι Colin McRae's DiRT 3. Δυστυχώς προς το παρόν οι οποιεσδήποτε λεπτομέρειες επί του θέματος παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά, όμως η Codemasters έχει ανακοινώσει παλιότερα ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η καινοτομία. "Αν δεν είσαι καινοτόμος, δεν μπορείς να επιβιώσεις" είχε δηλώσει τον Μάρτη ο Gavin Cheshire, Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε επακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει και για ποιες πλατφόρμες, φανταζόμαστε ότι θα είναι multiplatform όπως και οι προκάτοχοί του (PS3, Xbox 360 & PC versions). Φτάνει όμως με τα λόγια. Για ρίξτε μια ματιά στο πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου racing βασιλιά. Εξάλλου αυτό είναι το "ζουμί" της υπόθεσης!

Link to comment
Share on other sites

μάλλον δεν έγινα κατανοητός. ίσως το συγκεκριμένο να είναι, μα περιμένω έτσι να είναι και το game play. για το PS3 πάντως δεν είναι ασυνήθιστο ούτε και για το PC με το DX11 και σούπερ ντούπερ κάρτα ;)

Link to comment
Share on other sites

αφού είναι με το νέο κάρο του :P

ναι αλλα το παιχνιδακι λεγεται colin mac rae dirt οχι ken block's dirt..;)

και στο κατω κατω αυτος με το ντριφτ εγινε γνωστος οχι στο π.π.ρ.(παγκ. πρωταθλ. ραλλυ)

Link to comment
Share on other sites

Φαν του CMR σαν παιχνιδι απο το 1ο, μεγαλη απογοητευση για μενα το dirt 2. Οσο παει γίνεται και χειροτερο. To 1 παλευοταν, τo 2 τo απολυτο fail, τo 3 θα ειναι ιδιο με τo 2 αρα μεγαλυτερη αποτυχια. Αλλα τι να κανεις που δεν εχει ανταγωνισμο?

Το τελος CMR σαν καλο rally ειναι τo dirt 1.

no wrc = no rally = no fun = fail

R.I.P. cmr και σαν rallακι πλεον.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα το μοναδικο CMR που μου αρεσε πραγματικα ηταν το 1ο. Το 3ο ειχε ενδιαφερον λογω γραφικων και λιγο μεγαλυτερης δυσκολιας, απο το 4 και μετα απολυτη καταστροφη.

Οποιος θελει σοβαρο ρεαλισμο imho παιζει το RBR, οποιος θελει χαβαλε + καλο racing CMR 1 (οχι DiRT 1), Rally Championship και Michelin Rally Masters ;)

Link to comment
Share on other sites

Για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθενουν οι νεοι.

Ενα ειναι το Colin Mcrea.

Το Colin Mcrea 3.Και ο colin ειχε ριξει πραγματικα πολυ δουλεια πανω σε αυτο το παιχνιδι και μαλιστα το 2002 που εκανε την εμφανιση του πηρε 9/10 πραγματικης οδηγησης.Και ειναι και το μονο που βλεπεις τον colin καθαρα.

colinmcraerally3usa.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now