George_o/c

Logitech Z623: O διάδοχος των Z-2300;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitech Z623: O διάδοχος των Z-2300]http://reviews.hwbox.gr/news/logitech.jpg[/NEWS_IMG]Η Logitech, μια από τις μακράν ισχυρότερες παρουσίες στον τομέα των περιφερειακών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λανσάρισε πριν από μερικές μέρες τα Z623. Πρόκειται για το νέο high-end 2.1 speaker system που έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για την πιστοποίηση THX και την δυνατότητα να προσφέρει κρυστάλλινο ήχο είτε το χρησιμοποιείτε με υπολογιστές, κονσόλες και ψηφιακά music players, είτε με τηλεοράσεις και DVD players. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί το ένα ηχείο σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση ήχου και τα μπάσα, με την πραγματική ισχύ να αγγίζει τα 200 Watts (RMS). Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και το γεγονός ότι διαθέτουν δύο 3.5mmm inputs.

Κατά τα λεγόμενα της Logitech, η τιμή τους θα κυμανθεί στα $150 και η διάθεσή τους στην αγορά θα γίνει τον επόμενο μήνα.

[img_ALT=Logitech Z623: O διάδοχος των Z-2300]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c799fcb4d91c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

2x40, που πραγματικά αποδίδει 2x20-25 και sub 60 watt δεν είναι καλά. Μιλάω για true RMS.

Έχω συνηθίσει με 2x120 Watt και 150 Watt sub, true RMS

Δηλαδή? 2.1 με τα 2 να είναι monitor ηχεία που να έχουν ενισχυτή και 1 sub ξεχωριστό? Α και όταν είπα για τα watt απλά το πα σαν ισχύ. Αυτά είναι max 100-120watt ούτε καν tweeter δεν βλέπω να έχουν.

Link to comment
Share on other sites

Καλά μήπως όμως είναι άκυρη η σύγκριση? Υπολόγισε ενισχυτή,2 ηχεία,1 sub το sub μόνο του ξεπερνάει κατά πάρα πολύ τα 150$ και ακόμα και στην περίπτωση που έρθουν ακριβότερα στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Για να ακούς μουσική στο pc, να δείς καμιά ταινία και να παίξεις κανένα game είναι καλά, αλλά όχι για home cinema με τηλεόραση στο σαλόνι.

Εντάξει για αυτά που προσφέρουν πιστεύω ότι είναι ακριβά, δεδομένου ότι παίρνεις με τόσα ένα καλύτερο mini hi-fi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now