savvasound

WD Caviar Black 32MB 3.0Gb/s vs WD Caviar green 64MB 3.0Gb/s

Recommended Posts

παιδια μπορειτε να μου πειτε πιος ειναι πιο γρηγορος δισκος? o Western Digital Caviar Green WD6400AARS 640GB HDD 3.5" (64MB Cache, IntelliPower, Sata 3Gb/s) ή ο Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) θελω εναν για να τρεχω παιχνιδια μεσα απο αυτον και οχι απλος για αποθηκη! τι προτινετε να παρω?

Link to comment
Share on other sites

O Black είναι πιο γρήγορος :)

Μπορείς να πάρεις τον Sata III σε περίπτση που μελλοντικά πάρεις μητρική με Sata III μιας και έχει την ίδια τιμή και εγγύηση ή ακόμα καλύτερα εάν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, να κάνεις στην άκρη τους HDDs και να πάρεις έναν SSD (φυσικά θα έιναι μικρότερη η χωρητικότητα του)

PS. Ο Sata III έιναι αυτός : Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Gorillakos το O/S το εχω πανω σε Intel X25-E 32GB,αυτο που θελω ειναι εναν δισκο γρηγορο για να τρεχω παιχνιδια και να εχει και αρκετουτσικο χωρο για εγκαταστασεις.

για τον χωρο που χρειαζομαι ενας SSD θα μου βγει πολλα λεφτα,γιατι θελω να εχω πανο απο 100GB αποκληστικα για τα παιχνιδια.

κατι αλλο,εγω που εχω mobo με sata II μπορω να χρισημοποιησω δισκο sata III?

και το βασικοτερο που ξεχασα,αυτος ο WD εχει πεθανει?

hddm.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now