George_o/c

Intel Software Unlock: Ξεκλειδώστε επιπλέον features στον επεξεργαστή σας με $50!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Software Unlock: Ξεκλειδώστε επιπλέον features στον επεξεργαστή σας με $50!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Το λανσάρισμα του διπύρηνου LGA1156 Pentium G6951 θα περνούσε εντελώς απαρατήρητο αν η Intel δεν ανακοίνωνε παράλληλα την νέα "Unlock" τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει στο μέλλον. Κατά τα λεγόμενα των μηχανικών της εταιρείας, η σχεδίαση του G6951 έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει πλήρως μελλοντικά hardware upgrades. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο software και πληρώνοντας $50, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν ενδιαφέροντα features που σε διαφορετική περίπτωση θα παρέμεναν κλειδωμένα.

Το κόστος του Pentium G6951 ανέρχεται στα $99. Δίνοντας ακόμα $50, ξεκλειδώνει κανείς την υποστήριξη της τεχνολογίας HyperThreading, δύο ακόμα threads (από 2c/2t γίνεται 2c/4t) και επιπλέον 1MB L3 Cache. Ως γνωστόν οι Clarkdale διαθέτουν 4MB L3 Cache, από τα οποία το 1MB είναι απενεργοποιημένο στα LGA1156 Pentium CPUs.

Η συγκεκριμένη πολιτική της Intel μπορεί να μην ακούγεται τόσο έξυπνη στα αυτιά των περισσότερων, σκεφτείτε όμως λίγο πιο ανοιχτά. Οι εταιρείες θα μπορούν με ένα μικρό upgrade να προσφέρουν περαιτέρω system performance χωρίς την παραμικρή επέμβαση στο hardware. Θεωρούμε απαραίτητο να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει την χρησιμοποίηση ενός upgrade key, το οποίο θα πληκτρολογείται σε κατάλληλα διαμορφωμένο software. Το κλειδί θα περνά από σύντομο verification process στον Intel activation server και κατόπιν θα γίνονται διαθέσιμα τα έξτρα τεχνικά χαρακτηριστικά του CPU.

[img_ALT=Intel Software Unlock: Ξεκλειδώστε επιπλέον features στον επεξεργαστή σας με $50!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c97a1b8749ed.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που γίνεται εδώ και καιρό από την AMD αλλά κάπως διαφορετικά...:P

Στην amd ξεκλειδώνουν πυρήνες και cache και τσάμπα...:hehe:

Ρε αυτή η intel από παντού προσπαθεί να βγάλει λεφτά...:P

Link to comment
Share on other sites

να ξεκλειδωνε και το Multi τι καλα που θα ηταν!

Μα μετά θα έθαβε στην κυριολεξία τα K Series CPUs για τα οποία ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ έχουν ειπωθεί :hehe:

http://www.hwbox.gr/news-cpu/8750-intel-core-i5-655k-core-i7-875k-me-ksekleidoto-multiplier-kai-anabathmismeni-psiktra.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now