GoriLLakoS

Το HwBox.gr ζητάει NewsPosters !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Newsposters]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464ca87d9eb01fc.jpg[/NEWS_IMG]Μεγαλώνοντας με ταχύτατους ρυθμούς και θέλοντας να μην λέιπει τίποτα απο την σελίδα του hwbox , ζητάμε NewsPosters με μεράκι και όρεξη που θα συμβάλλουν καθημερινά στην ανανέωση της κεντρική μας σελίδας.

Σε περίπτωση που και εσέις μυρίζετε κάθε πρωί pcb αντί να πίνεται καφέ και μπορείτε ή θα θέλατε να συμβάλλετε και εσείς σε αυτό, αρκέι μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω πμ ή email.

Σας περιμένουμε !

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

αμα ειναι σαν τον Nord αλιμονο μας!!! :P:p:p

αντε γιατι ο Γιωργακης εχει φτυσει αιμα!! :hehe::hehe:

Ναι αλλά ο Γιωργάκης είναι ο μόνος newsposter που του κολλάνε ένσημα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αν γράφει σωστά τις ειδήσεις γιατί όχι?

Άστο καλύτερα...Τώρα που έιδα και παραπίσω σελίδες έχει αποκλειστικά hardware ενώ εμένα το φορτε μου είναι ενικότερα για την τεχνολογία και υπηρεσίες της (google, facebook)

Γιατί μου θυμίζει ipo; ^^
μπα, θα τον ειχε μυριστει ο γοριλας :D

Tί εννοείτε...;;;

Link to comment
Share on other sites

εμένα με ενδιαφέρει η θέση..Από χρόνο σε κανα μήνα το πολύ θα έχω πολύ..(1ης φοιτητής είμαι άρα όλο το απόγευμα κάθε μέρα είμαι free..(όχι οτι το πρωι στη σχολή θα κάνω τπτ αλλά τέσπα)

Το προβλημά μου είναι ότι δεν έχω ξανα κάνει κάτι παρόμοιο άρα δεν έχω εμπειρία αλλά από H/W είμαι λίγο τρελός όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα άλλωστε..

Απλά θα πρέπει κάποιος να με ενημερώσει πλήρως για την δουλειά αυτή...

Link to comment
Share on other sites

Καλή γνώση αγγλικών για να μπορείς να μεταφράσεις, αλλά κυρίως και ευχαίρεια λόγου στα ελληνικά για να τις γράφεις και σωστά...

Link to comment
Share on other sites

χμ.... έκθεση φέτος στις πανελλήνιες έγραψα 17,1 δεν ξέρω άμα είναι καλό το επίπεδο αυτό για την θέση..Όσο για τα αγγλικά..Δεν έχω το proficiency γιατί σταμάτησα λόγο πανελληνίων αλλά κάποια στιγμή φέτος θα ξαναρχίσω μαθήματα γιατί θα μου χρειαστεί και στη σχολή στο 3ο έτος από ότι έμαθα...Πάντως πιστεύω πως καλά τα πάω..εντάξει τώρα άμα δεν ξέρουμε και καμια λεξούλα υπάρχει και λεξικό...

Όταν λέμε να μεταφράζω και καλή έκθεση απλά θα μπαίνω σε κάποιο forum του εξωτερικού και θα μεταφράζω την είδηση ????Πιο πολύ μεταφραστής είναι δλδ???

Link to comment
Share on other sites

Για παράδειγμα, καλέισαι να μεταφράσεις μία είδηση, που βρήκες σε ξένο site αλλά παράλληλα καλείσαι και να την γράψεις στα ελληνικά, ξμε σωστό τρόπο για να βγάζει νόημα, χωρίς ορθογραφικά λάθη και ασυνταξίες...

Καλύτερα όμως μίλα με τους υπευθύνους...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο να ξέρεις να μεταφράσεις. Υπάρχει μια ολόκληρη, εύκολη διαδικασία για το πως

πρέπει να είναι η δομή μιας είδησης....;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now