Recommended Posts

καλησπερα παιδια εχω 4 postville σε raid 0 χωρις controller κανενα προβλημα μεχρι στιγμης θα ηθελα να μου πειτε ομως τι πρεπει να κανω βημα βημα για να παρω το μεγιστο που μπορουν να μου δωσουν σε ταχυτητα εχω ακουσει κατι για τα TRIM αλλα δεν ξερω τι μου γινεται μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε?

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κατεβάσεις το intel ssd toolbox μετά διάλεξε intel ssd managment tools στο κεντρικό menu του προγράμματος και τρέξε το optimizer..

Επίσης πες μας πότε τους αγόρασες..ίσως να έχουν πάνω το τελευταίο update και να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω..

Link to comment
Share on other sites

ειναι οι G2 τους εχω περασει firmware απλα πιο παλια ειχα δει εναν οδηγο που εμπενες σε msconfig και πειραζες καποια πραγματα μεσα εκανες κατι ρυθμισεις απο 1 σε 0 και κατι τετοια διαφορα αλλα δεν τον βρισκω πια :/ Μηπως τα ξερεις εσυ?

Link to comment
Share on other sites

Θυμήθηκα πως σε κατάσταση raid 0 δεν δουλεύει το trim αλλά από τι βλέπω ούτε και το toolbox...

Δυστυχώς τις ρυθμίσεις στο msconfig δεν τις γνωρίζω.

Link to comment
Share on other sites

Οχι - δε θα δεις. Με 4 SSD σε RAID-0, για να δεις πτωση επιδοσεων, θα πρεπει να τρεχεις προγραμματα με Databases και να δεχεσαι καμια 100αρια χιλιαδες mail τη μερα, για να "νιωσουν" εστω και λιγο πιεση.

Link to comment
Share on other sites

:D σε ευχαριστω JC

Για πολυ καλυτερη λυση απο τους G3 ποιους προτηνεις?θελω οτι καλυτερο mainstream δηλαδη στα 200-300 ευρω ο ενας για να παρω 4 γιατι τωρα θα δωσω τους G2 (raid 0)παντα μιλαμε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now