Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/09/2017 in all areas

  1. Διαβάστε το Review εδώ...
    3 points
  2. ωραια παρουσιαση ! Η 3gb δεν εχει πολυ χαμηλοτερες επιδοσεις συγκριτικα με το ποσο λιγοτερο κοστιζει. Για μενα ειναι τρελλα VFM καρτουλα, κανει τα παντα και συμφερει σε 1080p
    2 points
  3. τα ανελαβε η κυρα. Την επιασαν τιγανολιγουρες λεει και τα καρβουνα αργουν
    1 point
  4. Αγορίνα, έτσι είναι η ζωή. Και εσύ αν τα φτιάξεις με μια γκόμενα και παντρευτείς, και μεθαύριο σου την πέσει μια νάρα στον δρόμο τι θα κάνεις ? Προσωπικά για αυτό που λες δεν θα με νοιάξει καν αν βγάλει η Φ,Χ,Ψ εταιρία κάτι καλύτερο από αυτό που πήρα είτε στην ίδια τιμή είτε φθηνότερα. Δεν είναι πρόβλημά μου αυτό, ούτε μείζον θέμα στην ζωή μου.
    1 point
  5. Αναλογικά δηλαδή αν μια αυτοκινητοβιομηχανία βγάλει ένα αυτοκίνητο σήμερα με 50.000 ευρώ, εσύ το αγοράσεις αύριο και μεθαύριο η ίδια εταιρεία βγάλει το ίδιο αυτοκίνητο με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στα 30.000 ευρώ, εσένα θα σου φανεί εντάξει.
    1 point
  6. Πολύ απλά το βλέπετε εντελώς λάθος. Προϊόν αγοράζετε, όχι μετοχές. Δηλαδή εσείς όταν την επόμενη μέρα στο σούπερμαρκετ φέρουνε καλύτερες πατάτες 0.2€ φθηνότερα λέτε ότι σας χαντάκωσε ο βασιλόπουλος ?
    1 point
  7. Οι 50mm Case Mods παρουσιάζουν ένα ακόμη εντυπωσιακό build, το οποίο έχει ως βάση το μωβ χρώμα και αυτό χάρη στα RGB LED του σύγχρονου hardware. Το σύστημα έχει στηθεί μέσα στο κουτί Case Labs Magnum SMA8 και αποτελείται από μια μητρική ASUS ROG Strix X99 Gaming με το μεγάλο socket της Intel και έναν Core i7 5820K να λαμβάνει τα ηνία της επεξεργασίας των δεδομένων. Το σύστημα πλαισιώνεται επίσης από 32GB μνήμης καθώς και δύο GTX 1080 σε διάταξη SLI για κορυφαίες επιδόσεις στα περισσότερα games και σε υπερυψηλές αναλύσεις. Το custom κύκλωμα υδρόψυξης ψύχει τόσο τις δύο κάρτες γραφικών όσο και τον επεξεργαστή με δύο ξεχωριστά κυκλώματα με λευκό και μαύρο ψυκτικό υγρό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. To tapatalk ρεεεεεεε
    1 point