Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/12/2017 in all areas

  1. Ένα ξεχωριστό scratch build φτιαγμένο σε μια μινιατούρα μονοθεσίου της Fomula 1 και σε ένα AMD σύστημα με έναν Ryzen 7 1700X καθώς και μια RX 480. Το μοναδικό αυτό σύστημα έχει κατασκευαστεί από το Suchao Modding & Design και το σκαρί του μονοθεσίου - κουτιού αποτελείται από πολλά ακρυλικά κομμάτια βαμμένα σε μαύρο χρώμα και πολλά βινίλια να στολίζουν εμφανισιακά το σύστημα. Φαίνεται πως έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια, αφού ακόμη και τα ελαστικά δείχνουν αληθινά, ενώ φέρουν το λογότυπο της AMD. Η κάρτα γραφικών έχει τοποθετηθεί σε ειδική στάση, οριζόντια και δένει όμορφα με το υπόλοιπο κομμάτι του μονοθεσίου. Η υδρόψυξη είναι η Thermaltake WATER 3.0 RING με RGB ανεμιστήρες, ενώ οιι μνήμες είναι οι TEAM GROUP T-Force DDR4 NIGHT HAWK τοποθετημένες επάνω σε μια μητρική MSI X370 Gaming Pro Carbon. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  2. Νταξ, τι να πει κανεις...... Οτι καλυτερο και ευφάνταστο εχω ποτε δει....
    3 points
  3. Ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas OC Team κατάφερε τη πρώτη θέση στο μετροπρόγραμμα HWBOT Prime με τη χρήση ενός Core i7 7700K χρονισμένο κοντά στα 7GHz! Ο overclocker χρησιμοποίησε μαζί με τον ταχύτερο στο single thread επεξεργαστή της Intel και την επίσης δημοφιλή στον χώρο των overclockers μητρική ASUS Maximus IX Apex μονωμένη με αρκετή έμφαση στη λεπτομέρεια. Από την εικόνα του testbench, βλέπουμε πως το session διήρκεσε μπόλικη ώρα, μιας και ο πάγος έχει υπερκαλύψει μεγάλο μέρος του δοχείου του υγρού αζώτου. Οι μνήμες του συστήματος έτρεχαν στα 4GHz με timings 12-12-12-28-180-1T, ένας ακόμη λόγος που οδήγησε στο αποτέλεσμα των 8507,65 πόντων, όπου είναι και η κορυφή της κατάταξης αυτή τη στιγμή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Καλημέρα. Το tapatalk!
    2 points
  5. Αυτές μόλις γίνανε παραγγελία και σειρά έχουν η X370 Taichi όταν με το καλό έρθει Ελλάδα και ο 1700 αμέσως μετά. https://www.mgmanage...χνότητα-3000mhz
    2 points
  6. Οκ σευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την βοηθεια.
    1 point
  7. Οι φημολογούμενη επόμενη σειρά της amd που θα κυκλοφορήσει το μέσα στο καλοκαίρι θα έχει και αυτή quad channel support και μέχρι 16 πυρήνες.Μαλλον δεν είναι χρονιά για intel φέτος.
    1 point
  8. Και είναι απολύτως λογικό.Μπορει να του λοίπουν τα lanes αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από 5820κ και 6800κ.
    1 point
  9. θα περιμενω να περαση λιγος καιρος μην τυχον εχουν bugs κλπ και μετα να προχωρησω στο build με ryzen!
    1 point
  10. Ο CEO της εταιρίας Jen-Hsun Huang παρουσίασε σε σχετικό blog post μερικά αποτελέσματα από την Tesla P40 η οποία δείχνει να είναι καλύτερη από το TPU ASIC που έχει αναπτύξει η Google. Πρόσφατα, η Google μοιράστηκε με τον κόσμο μετρήσεις του ASIC που τροφοδοτεί μέρος των machine learning δυνατοτήτων ορισμένων εφαρμογών της όπως για παράδειγμα του image search καθώς και άλλων που θα λανσαριστούν στο μέλλον. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο accelerator της Google είναι κατά πολύ ταχύτερος από σχεδόν κάθε ASIC εκεί έξω για εφαρμογές deep learning όμως η NVIDIA... έχει άλλη γνώμη. Ο... ατσαλάκωτος CEO της εταιρίας τόνισε πως η Google χρησιμοποιεί αποτελέσματα παρμένα με μια Tesla K80 GPU που είναι Kepler αρχιτεκτονικής που προέρχεται από το μακρινό 2009 και η οποία δεν ήταν εξ 'αρχής σχεδιασμένη για τέτοια workloads. Παίρνοντας θεωρητικά αποτελέσματα με κάποια από τις πρόσφατες κάρτες της NVIDIA, όπως την Tesla P40 Pascal αρχιτεκτονικής, η NVIDIA είναι κατά δύο φορές ταχύτερη από το TPU ASIC της Google. Το blog post έχει ως στόχο την "αποκατάσταση της δικαιοσύνης" κατά κάποιον τρόπο, κάτι που η NVIDIA είχε ξανακάνει στο παρελθόν, όταν η Intel πραγματοποίησε κάτι αντίστοιχο, συγκρίνοντας τον Xeon Phi με παλιότερης γενιάς NVIDIA accelerator. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Νέα μητρική με το μικρό chipset της AMD, A320 έρχεται στην αγορά και κυκλοφορεί με πλήρη υποστήριξη των νέων επεξεργαστών της οικογένειας Ryzen για το AM4 socket. Αν και το όνομα σίγουρα δεν αναφέρεται στις επιδόσεις της, πρόκειται να σταθεί δίπλα στις Mortar και Bazooka, άλλες δύο μητρικές με αντίστοιχα περίεργες ονομασίες. Το mATX form factor της τη καθιστά ικανή να τοποθετηθεί και σε μικρότερα κουτιά της αγοράς. Η μητρική δανείζεται πολλά features από τις πιο ακριβές υλοποιήσεις της εταιρίας, όπως την ενισχυμένη PCIe, μια M.2 32Gbps υποδοχή καθώς και ένα ποιοτικό κύκλωμα τροφοδοσίας. Επιπλέον, αν και δεν υποστηρίζει επίσημα overclocking των επεξεργαστών, μπορεί να τρέξει τις μνήμες μέχρι και τα 2666MHz μέσω έτοιμων preset από το BIOS. Περιλαμβάνει επίσης μια Realtek RTL8111H Gigabit Ethernet και ένα εξακάναλο Realtek ALC887 CODEC HD Audio. Τέλος η τιμή της ενδέχεται να βρίσκεται κάτω από τα 100€. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Με προτεινόμενη τιμή τα $999, η high end οθόνη της LG με το UHD panel της βγαίνει για προπαραγγελία και όπως δείχνουν τα specs της προορίζεται για πλήθος περιεχομένου. Με το 4K panel της, την υποστήριξη για το AMD FreeSync καθώς και το HDR10 πρότυπο που βελτιστοποιεί το χρωματικό εύρος των σκηνών ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται βγαίνει για προπαραγγελία και κλείνει το μάτι τόσο σε απαιτητικούς gamers που θέλουν να απολαύσουν το gaming τους σε ένα μεγάλο panel, είτε σε όσους θέλουν να εργαστούν έχοντας ταυτόχρονα άπλετο χώρο για τις εφαρμογές τους. Η οθόνη έχει ένα αρκετά ποιοτικό κατά τα φαινόμενα panel με 95% κάλυψη της χρωματικής παλέτας DCI-P3 ενώ η διαγώνιος των 32 ιντσών είναι σίγουρα απολαυστική. Το panel επίσης υποστηρίζει πλήρως το sRGB πρότυπο έχοντας το ανάλογο προφίλ για επιλογή στις ρυθμίσεις της ενώ η φωτεινότητα βρίσκεται στα 350 cd/m2 με 5ms χρόνοι απόκρισης και 60Hz ρυθμό ανανέωσης. Η προτεινόμενη τιμή της βρίσκεται στα $999 αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την LG. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Ισχύει. Φαντάσου το αυτό κρεμασμένο στον τοίχο!
    1 point
  14. Όταν ψάχνεις τέτοιες πληροφορίες θα μπαίνεις στα επίσημα site των εταιρειών για κάθε τι εκεί τα γράφουν όλα. Γράφει ότι έχει rgb οπότε μπορείς να το κάνεις ότι χρώμα θες. Ανάλογα το σενάριο χρήσης, αν θέλεις να κάνεις δουλειά στο pc editing rendering κλπ o amd είναι λογικά καλύτερος, αν θέλεις να παίζεις και καθημερινή χρήση ο intel είναι καλύτερος. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω να χτίσεις amd υπολογιστή γιατί δεν έχω καμία εμπειρία και δεν θέλω να σου προτείνω κάτι λάθος.
    1 point
  15. Γνωρίζουμε ότι η εν λόγω GPU μπορεί να προσφέρει αξεπέραστους αριθμούς στα παιχνίδια και σε συνθετικά μετροπρογράμματα, όμως κατά πόσο μπορεί κάποιος να υπερχρονίσει τη συγκεκριμένη; Κάτοχος κάποιου δείγματος δοκίμασε τη νέα TITAN Xp σε μερικά μετροπρογράμματα, έχοντάς την κλοκαρισμένη λίγο παραπάνω από τα 2GHz. Οι τυπικές συχνότητες λειτουργίας βρίσκονται στα ~1900MHz οπότε η αύξηση στους χρονισμούς θα καταφέρει σίγουρα μια αύξηση στις τελικές επιδόσεις της GPU. Σε extreme μετροπρογράμματα όπως το 3DMark 11 X η κάρτα κατάφερε να ξεπεράσει τους 15000 πόντους σε ένα σύστημα με τον Core i7 6900K τοποθετημένο σε μια X99 μητρική. Σημειώνεται πως η εν λόγω GPU φέρει το codename GP102-450 όπως έδειξε πιθανόν ο ίδιος χρήστης στα forums του Baidu. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Καλησπέρες! Μιας που αναφέρθηκε πολύ τώρα τελευταία, αναγκάστηκα χθες να βγάλω το Tapatalk από την αρχική του κινητού μου.
    1 point
  17. GPU χαμηλού βεληνεκούς λανσάρει η ASUS στην αγορά με την ονομασία Phoenix η οποία βασίζεται στον κομμένο πυρήνα GP106 της NVIDIA με 3GB μνήμη. Η εν λόγω κάρτα κοιτάζει επίμονα το επόμενο ITX κουτί σας και με τον GP106 πυρήνα της... ενδέχεται να το καταφέρει. Το μέγεθός της είναι ιδανικό για ITX builds, ενώ τροφοδοτείται από μια και μόνο υποδοχή 6-pin. Το σύστημα ψύξης, αν και λιτό, είναι πλήρως ικανοποιητικό για την ισχύ που καταναλώνει η κάρτα και δε θα παρουσιάσει πρόβλημα κατά τη χρήση. Υλοποιείται από ένα flower style cooler μαζί με έναν 80άρη ανεμιστήρα. Οι χρονισμοί της ανέρχονται στα 1506 MHz core και 1708 MHz GPU Boost ενώ οι μνήμες τρέχουν στα 8GHz effective, όντας τύπου GDDR5. Αξίζει να θυμίσουμε πως διαθέτει 1152 CUDA cores, 3GB μνήμη ενώ παρέχει μια DisplayPort, μια HDMI καθώς και μια DVI έξοδο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point