Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/04/2017 in all areas

  1. Η GIGABYTE λανσάρει και επίσημα τη νέα σειρά φορητών gaming υπολογιστών της τα οποία έχουν οθόνες 15 ιντσών σε σασί για 14άρες οθόνες, κάτι που σημαίνει πιο λεπτά bezels! Η σειρά Aero αποτελεί την απάντηση της GIGABYTE σε προτάσεις άλλων κατασκευαστών όπως το Blade της Razer αλλά και μερικών αντίστοιχων της Acer. Το συγκεκριμένο έρχεται με οθόνη 15 ιντσών σε σασί που έχει σχεδιαστεί για οθόνες 14άρων και έτσι η GIGABYTE μειώνει το μέγεθος των bezel, ελαφρώς. Το laptop δεν κρύβει τις gaming καταβολές του με τις ιδιαίτερες γραμμές και τα έντονα χρώματα ενώ διαθέτει και πλήθος συνδέσεων όπως Thunderbolt 3 για ταχύτητες έως 40 Gbps, μια Mini DisplayPort 1.3 και μια HDMI 2.0 για προβολή μέχρι και σε τέσσερα monitors συνολικά (συμπεριλαμβανομένης και της Thunderbolt). Σημειώνεται πως οι οθόνες ξεκινούν από την τυπική Full HD ανάλυση και φτάνουν μέχρι και τα 4K με πιστοποίηση από την X-Rite. Το hardware του συμπληρώνεται από έναν Intel Core i7-7700HQ, έως 32GB RAM και NVIDIA GTX 1060 GPUs που βρίσκονται στο βασικό πακέτο. Μαζί υπάρχουν δύο υποδοχές για M.2 SSD που συνδέονται είτε μέσω SATA3 interface είτε μέσω PCIe x4 Gen3. Τέλος, τα 4.5 kg που ζυγίζει είναι σίγουρα διαχειρίσιμα, όμως το ίδιο δεν είναι η τιμή του που ξεκινά από τα $1900. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Ο δράκος της MSI επιστρέφει και πάλι στην high end αγορά με τη μορφή της GTX 1080 Ti Sea Hawk η οποία φέρει ένα full cover waterblock της EK Water Blocks μαζί με καλαίσθητο backplate. Το PCB της νέας GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X παραμένει το ίδιο με την GAMING X υλοποίηση που είδαμε μάλιστα πρόσφατα, οπότε έχουμε να κάνουμε με τα αρκετά ποιοτικά military class components και το μεγάλο πλάτος του που κάνει τη κάρτα να ξεχωρίζει. Σε συνεργασία με την EK, η MSI δημιουργεί μια διαφορετική κάρτα με ενσωματωμένο waterblock που καλύπτει ολόκληρο το PCB, αλλά και όμορφο backplate, παρόμοιο με αυτό που βρίσκουμε στην GAMING X παραλλαγή. Φυσικά για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε κάποιο custom κύκλωμα υδρόψυξης στο PC σας, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Αρχικά, οι χρονισμοί της σε base και boost αντίστοιχα βρίσκονται στα 1569/1683 MHz με τις μνήμες να τρέχουν στα 11120 MHz, μόλις 1% πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA. Όσον αφορά το ίδιο το waterblock, επάνω του βλέπουμε τα λογότυπα τόσο της MSI όσο και της EK Water Blocks αλλά και τον δράκο χαραγμένο επάνω στο επινικελωμένο κάλυμμά του. Τέλος, το waterblock έχει τα κλασικού τύπου fittings G1/4 κάτι που το κάνει συμβατό με πλήθος κομματιών υδρόψυξης από διάφορους κατασκευαστές της αγοράς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Η ομάδα Morpheos που εδρεύει στο Λος Άντζελες δημιούργησε μια νέα έξυπνη συσκευή για το σπίτι που ενσωματώνει και ψηφιακό βοηθό AI ενώ χρησιμεύσει και σαν λάμπα. Το Momo όπως αναφέρεται από την ομάδα Morpheos αποτελεί ένα super hub, μια συσκευή παύλα ρομπότ που ενσωματώνει πολλές δυνατότητες έχοντας ως βάση την τεχνητή νοημοσύνη με στόχο να ενοποιήσει πλήρως ότι Internet of Things συσκευές τυγχάνει να υπάρχουν στο σπίτι όπως έξυπνες πρίζες, διακόπτες και πολλά ακόμα. Έχει περιστρεφόμενο σώμα και αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης, χειρονομιών και υπέρυθρες ακτίνες μαζί με RGBW (και White) Spot LED για τον χώρο, όλα τους αρκετά θετικά στοιχεία που σίγουρα αναβαθμίζουν τον χώρο και δεν τον καταλαμβάνουν απλά. Η εμφάνισή του μάλιστα είναι αρκετά λιτή και κάλλιστα μπορεί να δέσει με τον υπόλοιπο χώρο είτε του δωματίου είτε του σαλονιού μιας και κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η βάση του περιλαμβάνει εκτός του μοναδικού πλήκτρου "Brain button", του μεγαφώνου, μια εφεδρική μπαταρία και διάφορους περιφερειακούς αισθητήρες θερμοκρασίας, καπνού και... υγρασίας. Η all in one πρόταση για το έξυπνο σπίτι βρίσκεται ήδη στο Kickstarter όπου τα πηγαίνει αρκετά καλά όντας ήδη στις πρώτες ημέρες της καμπάνιας. Το early bid του ανέρχεται στα $279. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Ακόμη μια συμμετοχή για το Case Mod World series της Cooler Master και αυτή τη φορά έχουμε ένα scratch build από την Sam Ca και το όνομα του συστήματος, Winged Victory of Mercy. Το σύστημα στήνεται για τον διαγωνισμό modding της Cooler Master και αποτελείται από πλήθος ισχυρών υποσυστημάτων. Το εάν βέβαια θα βάζατε ένα τέτοιο σύστημα με την ιδιαίτερη ανθρωποειδή μορφή στο γραφείο ή στο σπίτι είναι άλλο θέμα, παρ' όλα αυτά πάμε να το χαζέψουμε. Στη βάση βρίσκουμε μια μητρική EVGA Z270 FTW K με έναν 6700K και 16 GB DDR4 RAM. Όπως βλέπετε βασικός χορηγός του project είναι η EVGA η οποία διέθεσε και τη κάρτα γραφικών EVGA GTX 1070 FTW 8GB αλλά και το τροφοδοτικό, Supernova των 1000W. Η μπροστινή πλευρά του έχει ίδια μορφή με το ελληνικό γλυπτό 'Νίκη της Σαμοθράκης' και τον παρόμοια εμπνευσμένο χαρακτήρα του Overwatch, Mercy, ενώ το πίσω μέρος καλύπτεται ελαφρώς από τα λευκά φτερά της. Κατά βάση τα πράγματα της υδρόψυξης είναι της κινέζικης Byskli που ναι μεν είναι άγνωστη για την Ευρώπη, αλλά έχει σημαντικό κοινό στην ανατολή χάρη στα προσιτά κυρίως waterblocks. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Να το πάει στο Λούβρο γρήγορα να αντικαθιστά τη Νίκη όταν τη συντηρούν . Πονέσανε τα ματάκια μου. Εκτός του ότι είναι έκτρωμα, είναι χάλια και οι φωτογραφίες.
    2 points
  6. Ασ' τον να τη δώσει και ας μην την χαρίσει ... υπάρχει και το "δανεικά και αγύριστα" ti ? 1080ti ή καμιά 550ti ?
    2 points
  7. Διαβάστε το Review εδώ...
    2 points
  8. Θεωρώ απαράδεκτη την έλλειψη grommets σε αυτήν την τιμή που πωλείται και για το κοινό που απευθύνεται. Θα περίμενα να το δω στα αρνητικά. Θα μου πεις ο τρόπος που έχει τα cutouts ίσως να μη "σηκώνουν" τοποθέτηση grommets, αλλά και πάλι... 230€ for god's sake Επίσης το καλώδιο..το οποίο φυσικά και αναφέρεις! What were they thinking? Κατά τ'άλλα, ωραία (βιντεο)παρουσίαση!
    2 points
  9. Έχουμε Καλημέρες και may the 4rth be with you!
    2 points
  10. Για τον λόγο που γράφει παραπάνω και δεν το διάβασες φίλε, για κάποιο μικρό παιδί ή έναν εντελώς άσχετο είναι ένας τρόπος να τον κρατήσεις ασφαλή, Δεν μου αρέσει πάρα πολύ αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά.
    2 points
  11. @Dimitrios1971 Δεν στέκει αυτό που λες φίλε.. δεν χρειάζεται να είναι ίδια μάρκα η mobo με την vga για να μην έχεις προβλήματα.... αστοχία υπάρχει παντού σε όλα τα προϊόντα δεν σου εξασφαλίζει απολύτως τίποτα το ότι θα είναι ίδια μάρκα.
    2 points
  12. Δεν εχω δει ουτε ενα
    1 point
  13. Μια κίνηση της Microsoft που ενδέχεται να βοηθήσει στο development μελλοντικών τίτλων στη νέα και 4K ready κατά τα λεγόμενα κονσόλα της. Μπορεί το devkit - και κανένα dev kit στην ιστορία των dev kits - να μη δείχνει ωραίο, όμως ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά να βοηθήσει τους developers να σχεδιάσουν games βελτιστοποιημένα για το hardware που έχουν στη κατοχή τους. Κάπως έτσι το development kit του Xbox Project Scorpio, της επερχόμενης κονσόλας της Microsoft έχει μερικά καλούδια που κατά πάσα πιθανότητα θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη τίτλων που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές του. Στην πρόσοψη, εκτός από την κλασική υποδοχή για οπτικά μέσα έχουμε μερικά προγραμματιζόμενα πλήκτρα, μια USB αλλά και μια OLED οθόνη μικρής ανάλυσης, η οποία παρουσιάζει με μεγάλα γράμματα τα FPS που τρέχει εκείνη τη στιγμή ο τίτλος, αλλά και τα read/write speeds πιθανόν της μνήμης RAM του. Σαν feature είναι σίγουρα όμορφο και για πολλούς geeks χρήσιμο, όμως δε θα πρέπει να το περιμένουμε στη τελική κονσόλα, όταν αυτή κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους. Η τελευταία εικόνα παράλληλα δείχνει τα developer kits των προηγούμενων κονσολών της Microsoft, ενώ όσον αφορά τη πρώτη κονσόλα της, αξίζει να σημειώσουμε πως μαζί με αυτή, οι developers έπαιρναν στα χέρια τους και ένα επιπλέον debug σύστημα που είχε το form factor ενός τυπικού desktop PC. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Η κάρτα είναι η πρώτη της Colorful που ενσωματώνει και LCD οθόνη για πιο άμεση παρακολούθηση των χρονισμών αλλά και των θερμοκρασιών της κάρτας κατά τη χρήση. Το LCD monitor αποτελεί ιδέα τόσο της Colorful όσο και της GALAX με τη τελευταία να το διαθέτει στην HOF κάρτα της. Η Colorful iGame GTX1080Ti Vulcan X OC θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου στην αγορά της Κίνας όμως η εταιρία αναμένεται σύντομα να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα και εκτός των Ασιατικών συνόρων, σύμφωνα με πηγές. Το cooler της, που η Colorful ονομάζει Sworizer, αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες των 92mm και αρκετά heatpipes ώστε να κρατήσουν τον GP102-350 δροσερό. Η κάρτα διατίθεται με factory overclock στα 1620 MHz base και τα 1733 MHz σε Boost κατάσταση. Ο πυρήνας συνδέεται όπως σε όλες τις GTX 1080 Ti με 11GB GDDR5X μνήμης με εύρος διαύλου 352-bit και εργοστασιακούς χρονισμούς. Το custom PCB ολοκληρώνεται από τη χρήση της iGame Pure Power σχεδίασης με 16+2 φάσεις τροφοδοσίας και δύο 8-pin PCIe συνδέσεις ρεύματος. Η LCD, ή αλλιώς το iGame status monitor όπως το αναφέρει η Colorful μπορεί να παρουσιάσει πληροφορίες για τη GPU, όπως το GPU usage, memory usage, core clock, fan speed, temperatures κάτι που ανέπτυξε με το feedback από τη κοινότητα και ειδικά για τη σειρά gaming προϊόντων iGame. Το εάν σας αρέσει ή όχι, μπορείτε να το εκφράσετε παρακάτω: Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. ποσα σλοτακια ειπαμε κρύβει; Δεν ειπαμε ε;
    1 point
  16. Πέστα ρε Μήτσο! Είναι άσΚημο...
    1 point
  17. Μήπως η κάρτα έτυχε να ήταν από τις πρώτες rx480?
    1 point
  18. δεν ξέρω τι έχει πάθει η corsair τον τελευταίο καιρό με τα κουτιά, μπλιαχ
    1 point
  19. Με 3D TLC NAND μνήμες έρχονται οι νέοι SSD της Intel όμως σίγουρα δεν προορίζονται για τους κοινούς θνητούς, αλλά για πιο... επαγγελματικές περιστάσεις. Η Intel επεκτείνει την οικογένεια των προϊόντων αποθήκευσης που βασίζονται στις μνήμες τύπου 3D TLC NAND, με δύο νέα μοντέλα, τους DC P4500 και DC P4600 series SSD. Οι δύο σειρές περιλαμβάνουν μνήμες κατασκευής της Intel και τύπου TLC ενώ ακόμη και οι controllers είναι σχεδιασμένοι από την Intel. Αξιοποιώντας το πρότυπο σύνδεσης PCI express και NVMe, τα drives και ειδικά η σειρά P4600 υπόσχονται ταχύτητες ανάγνωσης έως 3270 MB/s ενώ οι διαδοχικές εγγραφές βρίσκονται στα 2100 MB/s στα μοντέλα των 1.6TB μέχρι και 4TB με ενδιάμεση στάση τα 2TB. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τιμές, αλλά τα drives τα οποία δείχνουν να τερματίζουν το πρότυπο σύνδεσης PCIe Gen3 θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά έχοντας παράλληλα και εγγύηση που φτάνει τα 5 έτη. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Οι δύο εταιρίες δε τα πηγαίνουν καλά και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται για ακόμη μια φορά, με την Qualcomm να ζητά από την επιτροπή εμπορίου των ΗΠΑ την απαγόρευση εισόδου των iPhone στις ΗΠΑ. Πληροφορίες του Bloomberg λένε πως η εταιρία ετοιμάζεται να ζητήσει από την επιτροπή εμπορίου των ΗΠΑ την απαγόρευση της εισόδου των iPhone που κατασκευάζονται στο εξωτερικό από την Apple. Αν και σίγουρα είναι αρκετά αισιόδοξη, η κίνηση ενδέχεται να μην έχει θετικές για εκείνη συνέπειες παρά τις όποιες διαφορές έχει με την αμερικάνικη εταιρία. Οι σχέσεις τους εντάθηκαν τη τελευταία περίοδο όταν η Qualcomm κατηγόρησε την Apple πως "έριξε" τις επιδόσεις των modems στο εσωτερικό των iPhone 7 για δείχνουν ίδια σε επιδόσεις με αυτά της Intel, όπως έτυχε να δούμε μέσα στον Απρίλιο. Ο CEO της Apple, Tim Cook σε δηλώσεις του κατά την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας δήλωσε πως δεν έχει κάποια πρόταση από την Qualcomm και θεωρεί πως η δική του πλευρά έχει δίκιο στην όλη υπόθεση κάτι που ενδέχεται να πιστεύει και η Qualcomm. Το τι θα γίνει στη πορεία, μένει να το δούμε στο άμεσο μέλλον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Η HTC ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το νέο flagship smartphone της U 11 και σύμφωνα με πληροφορίες δε θα ενσωματώνει 3.5mm υποδοχή για ακουστικά, αλλά θα περιλαμβάνει αντάπτορα στη συσκευασία. Το HTC U 11 θα βασίζεται στο Snapdragon 835 chipset της Qualcomm το οποίο βρίσκεται ήδη σε πολλά flagships της αγοράς μαζί με 4GB RAM και τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 7. Το σασί του έχει χώρο για μια οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD, κάτι που γνωρίζουμε από το πρόσφατο Antutu run στο οποίο εμφανίστηκε. Η αποκάλυψη θα γίνει από την HTC στις 16 Μαΐου στην Ταιπέι οπότε περιμένουμε νεότερα για την μεγάλη συσκευή της εταιρίας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Αποτελέσματα από το TimeSpy αλλά και από πρόσφατο patch για το Linux επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μιας GPU με 4096 πυρήνες αλλά και επιδόσεις που ίσως ξεπερνούν και την GTX 1080 Ti. Από το patch για Linux διανομές, το TechPowerUp συγκέντρωσε μερικά στοιχεία από τα configuration αρχεία του που δηλώνουν τα resources που έχει στη διάθεσή του ο driver για 3D workloads. Εκεί φαίνεται πως η RX Vega (μια εκ των μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν) θα φέρουν μέχρι και 4096 Stream proseccors σε 64 Compute units, κάτι που θυμίζει έντονα το core config της Fiji, R9 Fury X. Το αποτέλεσμα στο Time Spy των 5950 πόντων φαίνεται να ανήκει στη μικρότερη εκ των τριών GPU που θα λανσάρει η AMD στην high end αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα κάποιας GPU που προορίζεται για ITX συστήματα, α λα R9 Nano. Τα 5950 marks του benchmark τοποθετούν την κάρτα στα επίπεδα μιας GTX 1070 που δεν είναι καθόλου άσχημα εάν βέβαια ισχύουν οι πηγές. Τα τρία device IDs που εμφανίστηκαν είναι τα 687F:C1, 687F:C2, και 687F:C3 και το τελευταίο βρέθηκε και πάλι στο Time Spy συγκεντρώνοντας 9753 marks κάτι που θα τη φέρει κατά πάσα πιθανότητα σε αρκετά πλεονεκτική θέση με τον ανταγωνισμό. Όλες του δείχνουν να συνδέονται με 8GB HBM2 μνήμες, ίσως και περισσότερα ανάλογα με το μοντέλο με effective bandwidth 512 GB/s. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Δεν είπα ότι θα την χαρίσω τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ...
    1 point
  24. Εγω θα ελεγα g4560 + rx580 προτεραιοτητα. Αν θες gaming η καρτα γραφικων μετραει. (εγω με fx4100+gtx670 επαιζα σε max sets dark souls3 που ειναι χειροτερος απο g4560) Αν θες πιο καλο επεξεργαστη πας i5 ή ryzen.
    1 point
  25. https://www.hwbox.gr/forum/index.php?/topic/34369-οι-next-gen-volta-gpus-της-nvidia-το-q3/ Οι πληροφορίες θέλουν την NVIDIA να λανσάρει την επόμενη γενιά καρτών γραφικών της, με κωδική ονομασία Volta κάποια στιγμή στο Q3 του 2017 και όχι μέσα στο 2018 όπως κάνει συνήθως.
    1 point
  26. Φέτος ίσως είναι η ώρα της Samsung να στεφθεί η κορυφαία κατασκευάστρια ημιαγωγών δείχνουν τα στατιστικά της εταιρίας, κάτι που οφείλεται φυσικά και στην άνοδο των smartphones την ίδια περίοδο. Από το 1993, η Intel είχε την πρωτοκαθεδρία στην αγορά όντας η κορυφαία κατασκευάστρια chip στον κόσμο με δράσεις όχι μόνο σε consumer επίπεδο, αλλά και στον enterprise τομέα με πλήθος προϊόντων με βάση την αρχιτεκτονική x86. Αυτό δείχνει να αλλάζει φέτος, μιας και η Samsung, όπως φαίνεται και από το σχετικό πίνακα, κατάφερε εδώ και μερικές δεκαετίες να ανέβει στην συγκεκριμένη αγορά, όντας πλέον μια ανάσα πίσω από την Intel. Προβλέψεις θέλουν την Samsung να εκθρονίζει την Intel εάν η άνοδος συνεχιστεί και φέτος, κάτι που αναμένεται μιας και η Samsung σχεδιάζει και κατασκευάζει μεγάλο μέρος chip που χρησιμοποιούνται σε πλήθος συσκευών και hardware υπολογιστών. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. "Συγκεκριμένα, η Microsoft δεν επιτρέπει την εκτέλεση πολλών εφαρμογών τρίτων στο λειτουργικό, κάτι που έχει γίνει για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας των χρηστών, που κατά κύριο λόγο θα είναι μικροί σε ηλικία" (στοχεύουν στον εκπαιδευτικό τομέα). Σε κάθε περίπτωση "όσοι στο μέλλον λάβουν ένα μηχάνημα με 10 S θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε 10 Pro έχοντας όλες τις επιπλέον επιλογές διαθέσιμες, αλλά χωρίς την δυνατότητα για downgrade. Το κόστος της αναβάθμισης θα ανέρχεται στα $50, ή δωρεάν μέχρι την τελευταία ημέρα του 2017". Απευθύνεται στα laptop που παρέχουν τα σχολεία προς τους μαθητές και σε laptop που παρέχουν γονείς σε παιδιά. Το κακό όμως, πέραν της αποκλειστικότητας του Edge και του Bing, είναι όπως αναφέρεται και παραπάνω ότι "Στη λίστα των μπλοκαρισμένων μάλιστα θα υπάρχουν και πολλά εναλλακτικά/δωρεάν προγράμματα που χρησιμοποιούνται από πληθώρα οργανισμών, εταιριών και φυσικά εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και η μόνη ελπίδα θα αφήνεται στο Windows Store και τις περιορισμένες εφαρμογές του ή σε κάποιο hack που θα ξεκλειδώνει τη δυνατότητα". Δηλαδή μόνο αγορασμένα και εντός του Windows Store, εκτός και αν σπάσεις τη δικλείδα του W10S πράγμα που σημαίνει πως μετά ο μικρός χρήστης θα μπορεί να κατεβάζει ό,τι θέλει. Αν π.χ. το εκάστοτε σχολείο έχει αναπτύξει κάποια εκπαιδευτική ή άλλη εφαρμογή, τότε αυτή θα είναι δυνατόν να εγκαθίσταται μόνο αν αυτή έχει ενταχθεί στο Windows Store.
    1 point
  28. Pentium G4560 αντι για i3 7100 - Ιδια χαρακτηριστικα, μιση τιμη B250M αντι για Η110Μ - καλυτερες επιλογες για μελλοντικη αναβαθμιση > m2 slot , 12x usb PCIe3.0 lanes ( η Η110δεν εχει m2 και εχει 6x usb PCIe2.0 lanes) ΕVGA 430 W 80 plus αντι για NITROX 550W Στην καρτα πιστευω αξιζει να ανεβεις λιγο παραπανω και να πας ειτε σε 470/480 η ακομα και σε 1050ti. Στις μνημες μην πας για 2x4 gb. Καλυτερα για 1x8gb και αργοτερα προσθετεις αλλο ενα dim. Για ψηξη με αυτα τα χαρακτηριστικα και με αερα μια χαρα θα εισαι. Στους δισκους αν δεν χρειαζεσαι 4ΤΒ μπορεις να πας σε 120 gb ssd και σε 2tb hard disk.
    1 point
  29. Στημένο για τον διαγωνισμό Casemod Series 2017 της Cooler Master, αυτό το case mod βασισμένο στο MasterCase 5 έχει σίγουρα το "κάτι διαφορετικό". Οι τελικές εικόνες παρουσιάζουν το τελικό αποτέλεσμα που έχει αρκετά πολύγωνα και aggressive εμφάνιση που θυμίζει όχημα από τη σειρά Transformers. Τα περίσσια panel έχουν πρακτικά βιδωθεί επάνω στο απλό σασί του κουτιού αφού πρώτα έχουν βαφτεί στα τρία βασικά χρώματα, κόκκινο, ασημί και μαύρο θέτοντας έτσι περιορισμένες επιλογές για το hardware που ακολουθεί. Στο εσωτερικό επιλέχθηκαν υποσυστήματα της MSI, όπως μητρική B150M Night Elf μαζί με μια απλή κάρτα γραφικών GTX 950 με το Twin Frozr V σύστημα ψύξης αλλά και δύο Ripjaws DDR4 κόκκινου χρώματος. Ο επεξεργαστής είναι ο Intel i5 6600, Skylake αρχιτεκτονικής και ο SSD, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε στην εξωτερική πλευρά του κουτιού στο σχετικό bay και είναι ένας Samsung 850 EVO. Η εισαγωγή δείχνει γεμάτη με ανεμιστήρες Silencio FP της Cooler Master που βοηθούν στη ψύξη του εσωτερικού, ενώ ο επεξεργαστής ψύχεται από μια ψύκτρα της σειράς MasterAir Maker 8 της Cooler Master. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  30. Η ομάδα ανάπτυξης των προϊόντων Surface ξαναχτυπά και αποκαλύπτει το επόμενο μοντέλο της σειράς, ένα laptop με λεπτό προφίλ και ικανό hardware που τρέχει Windows 10. Η πορεία που παίρνει η Microsoft με το νέο Surface είναι αρκετά διαφορετική και αυτό το εντοπίζουμε σε πολλά σημεία. Αρχικά, η εμφάνιση ξεφεύγει από τα προηγούμενα μοντέλα και έτσι βλέπουμε τέσσερα νέα και πιο μουντά χρώματα να καλύπτουν την μεταλλική κατασκευή του laptop. Το παχύτερο κομμάτι σύμφωνα με την Microsoft είναι στα 14.5mm, στο σημείο κοντά στην ένωσή του με την οθόνη. Παρά τις αλλαγές, στόχος της Microsoft είναι η Apple και το MacBook κάτι που αναφέρει και στο press release της. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην αυτονομία που είναι για 4 ώρες μεγαλύτερη από αυτή του τελευταίου MacBook Pro. Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ένας επεξεργαστής Core 7ης γενιάς Kaby Lake μαζί με 16GB RAM, PCIe SSD έως 512GB στις ακριβότερες εκδόσεις του και GPUs από απλές Iris Pro 540 μέχρι και την Intel HD Graphics 620. Το λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από την (εσωτερικά γνωστή έκδοση) "Cloud", με όνομα Windows 10 S (από το streamlined) η οποία έχει πολλά cloud χαρακτηριστικά και σαφώς ελαφρύτερη από την τυπική έκδοση των Windows 10 που κυκλοφορεί. Οι πληροφορίες όσων βρέθηκαν στην ανακοίνωση αναφέρουν επίσης πως η έκδοση αυτή των Windows 10 είναι βελτιστοποιημένη για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, έχοντας περιορισμένες όμως εφαρμογές, αλλά πρόσβαση στο Microsoft Store. Οι προτεινόμενες τιμές ξεκινούν από τα $999. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. καλουστικο ειναι αλλα δεν εχουμε ολοι πορτοφολι. Μερικοι τα χουμε χύμα στις τσεπες
    1 point
  32. Η Alexa είναι η ψηφιακή βοηθός της Amazon και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει προεγκατεστημένη σε πολλές συσκευές, λόγω της πολυπλοκότητάς της, βρέθηκε στο εσωτερικό του θερμοστάτη Ecobee4. Πριν από λίγες ημέρες, η Ecobee, εκτός από τον παραπάνω θερμοστάτη, κυκλοφόρησε και νέους έξυπνους διακόπτες που επικοινωνούν με το σύστημα και μέσω της Alexa και μερικών συνταγών IFTTT, ο έλεγχος γίνεται πιο εύκολος από ποτέ. Παράλληλα, η εταιρία φέρνει την Alexa και στο θερμοστάτη Ecobee3 κάτι που σημαίνει πως μέσω φωνητικών εντολών θα γίνεται πιο εύκολος ο έλεγχος συσκευών, διακοπτών και άλλων έξυπνων... τμημάτων του σπιτιού. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point